Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009

Αποκλείουμε την ανθελληνική συμμετοχή στη χυδαία σιωνιστική προπαγάνδα.


Εδώ και μία εβδομάδα περίπου, έκανε την εμφάνισή του ένα προπαγανδιστικό blog, υπέρ του Ισραηλίτικου κράτους, χρησιμοποιώντας παραπλανητικά, ψευδή και ανίσχυρα επιχειρήματα, καθώς επίσης έωλες και φτηνές αιτιολογίες, για να δικαιολογήσει ανερυθρίαστα τα φρικιαστικά εγκλήματα της ναζιστικής του ηγεσίας εναντίων του φίλου και αδελφού λαού της Παλαιστίνης.


Το εν λόγω blog, αν πράγματι ήθελε να προσφέρει καλές υπηρεσίες στον εβραϊκό κόσμο και ιδιαίτερα στους εποίκους του Ισραήλ, θα έπρεπε μάλλον να αρχίσει πρώτα με μία ειλικρινή συγγνώμη, για τις θηριωδίες που επιτελέστηκαν από το 1947 έως σήμερα, με αποκορύφωμα το τελευταίο ανεπιτυχές ολοκαύτωμα, που επιχείρησε τους τελευταίους μήνες για καθαρά εκλογικούς και μόνον λόγους.


Σαν "ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ" ΔΕΝ έχουμε τίποτα με τον εβραϊκό λαό, ο οποίος διαχρονικά έχει υποστεί αρκετές ταλαιπωρίες και διώξεις, όπως και ΔΕΝ έχουμε και με τους εβραίους εποίκους στη Παλαιστινιακή γη. Αυτό που καταλογίζουμε, είναι την εγκληματική πρακτική, στη ναζιστική ηγεσία του Ισραήλ και στα οργανωμένα διεθνή σιωνιστικά λόμπι, στους διαπλεκόμενους δυτικοευρωπαίους ηγέτες καθώς επίσης και στους αντίστοιχους υποτελείς Αμερικάνους υπερασπιστές τους.


Το δίκαιο της Παλαιστίνης θα το υπερασπιστούμε με κάθε κόστος, γιατί μας θυμίζει το ίδιο άδικο του δισυπόστατου διεθνούς δικαίου, που έχει άδικα υποστεί με το διαμελισμό της και η Κύπρος μας, από την αντίστοιχη τούρκικη θηριωδία και από τα ίδια Αμερικανόνατοϊκά σιωνιστικά συμφέροντα με την ανοχή και την εγκληματική απουσία των ηγετών της Ευρώπης.


Η ευαισθησία και η αλληλεγγύη του κάθε Έλληνα πολίτη, που διαχρονικά φέρει μέσα του από την σπερματική του αναπαραγωγή, είναι αυτονόητη και δεδομένη, αυτό που μας ξενίζει, μας θλίβει και μας προβληματίζει, είναι το γεγονός ότι υπάρχουν κάποιοι από εμάς που πιθανόν να επικροτούν και να υπερασπίζονται έωλες και αντίανθρώπινες αξίες υιοθετώντας άθλιες πρακτικές και ναζιστικές νοοτροπίες.


Τέλος ευχαριστούμε τους συναδέλφους bloggers και ιδιαίτερα "Το λημέρι", που μας κοινοποίησαν το Link (του εν λόγω blog), για το οποίο απευχόμαστε να ανήκει σε Έλληνες διαχειριστές, αλλά να είναι αμιγώς ξενόφερτο και καθοδηγούμενο από τα σιωνιστικά κατάλοιπα στη Ελλάδα και κατά τα προφανώς υποτιθέμενα, υπό τη σκέπη και την αρωγή της ισραηλίτικης πρεσβείας.


Αναδημοσιεύουμε από το Blog Aνεμος


ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

ΑΝΟΙΞΑΝ ΚΑΙ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ισραήλ, Τρομοκρατία, Ειδήσεις μη-Μαζικών μέσων!
Πολιτική ανάλυση των γεγονότων στην Μέση Ανατολή, Ισραήλ και την παγκόσμια τρομοκρατία. Ειδήσεις μη αναφερόμενες από τα Ελληνικά μέσα ενημέρωσης.

Ισραήλ, Τρομοκρατία, Ειδήσεις μη-Μαζικών μέσων

Κάθε φωνή πρέπει να ακούγεται . . . ο αναγνώστης μας έχει να δώσει την δική του έντιμη εκδοχή, αφού πρώτα αναλογιστεί ότι το αίμα και η βία από οπουδήποτε και εάν προέρχεται ΔΕΝ θα πρέπει να έχει αυτόκλητους υποστηριχτές.

Νάσος Ζαγγογιάννης

==========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.