Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

Το σενάριο της κυβέρνησης για την έξοδο από την «κρίση»…


Η πραγματική κυβέρνηση του τόπου έχει επεξεργαστεί και ήδη έχει θέσει σε τροχιά υλοποίησης, το σχέδιο εξόδου της χώρας από την «κρίση»…

Στόχοι:
- Πλήρης υφαρπαγή των 60 δις € [ενίσχυση των τραπεζών, καταλήστευση του και «μεγάλα έργα» (σήραγγες ΟΣΕ, ΠΑΘΕ- Πέταλο Μαλιακού κ.α.π.)]. Μιλώντας για υφαρπαγή, δεν εννοούμε την ανάληψη των «έργων», αλλά τσέπωμα ΟΛΩΝ των κονδυλίων χωρίς την παραμικρή «επένδυση» (ούτε καν με τους ελάχιστους όρους λειτουργίας των καπιταλιστικών κανόνων).
- Μικρή ήττα για τον Καραμανλή. Έτσι δεν θα πάρει «αέρα» η Ντόρα.
- Μικρή νίκη του Παπανδρέου. Ακόμη και με ένα +/- 40% να μην έχει αυτοδυναμία. Στη χειρότερη περίπτωση για την κυβέρνηση του τόπου, να σχηματίσει κυβέρνηση με μάξιμουμ 151 – 155 έδρες, ώστε να σέρνεται όπως ακριβώς τώρα ο Καραμανλής. Δηλαδή να είναι εξαρτημένος από την πραγματική κυβέρνηση, αφού θα ελέγχει τουλάχιστον 10 βουλευτές-υπαλλήλους της και δεν θα μπορεί να μην υποκύπτει ο Παπανδρέου στις επιλογές της.
- Ταυτόχρονα, τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια (πρωτοστατούντος του κυβερνητικού εκπροσώπου και εκπροσώπου κρατούσης οικονομικής και πολιτικής εξουσίας), δημιουργούν κλίμα «εθνικής συνεννόησης» για να «διασωθεί» η χώρα από τη διεθνή «κρίση» (εδώ έχει ξεσπαθώσει ανοικτά ακόμη και ο περιβόητος Τράγκας).
- Στην ίδια κατεύθυνση κινούνται βουλευτές-στελέχη, τόσο της δεξιάς, όσο και του ΠΑΣΟΚ
- Η τρομολαγνεία θα έχει ιδιαίτερο «ρόλο»…
- Σημαντικός θα είναι ο «ρόλος» των δήθεν «δημοσκοπήσεων», ώστε να οδηγούν την κοινή γνώμη και την περισσότερο «επικίνδυνη» Ανδρεοπαπανδρεϊκή βάση του ΠΑΣΟΚ, σε μια πλύση εγκεφάλου της αποδοχής μιας συναίνεσης… Κι εδώ ο ρόλος στελεχών – και των δύο μεγάλων κομμάτων – θα είναι σημαντικός… όπως επίσης και ο «πολιτικός» λόγος τους για «την αλήθεια στο λαό» και τι δεν πρέπει να γίνει…
Λοιπόν:

* ΜΙΚΡΗ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΞΙΑ – ΜΙΚΡΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ - ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ “ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ», ή το εφεύρημα της “εθνικής συνεννόησης”

** Εμείς αναρωτιόμαστε: πότε θα φύγει ο κόπανος και οι φαμίλες που πίνουν το αίμα του λαού! ==========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.