Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

Μπλογκς, βίντεο, μουσική... ...και Μάνος Χατζιδάκις!

Πολύ Μεγάλο και πολύ καλό, μέσω press.gr
Ο Μάνος Χατζιδάκις το 1966 στη Νέα Υόρκη έλεγε "μελωδία χωρίς φύση δεν υπάρχει και σε δυό-τρεις δεκαετίες οι νέοι θα ακούνε τραγούδια που οι ...φυσιολάτρες θα βουλώνουν τα αυτιά τους". "Γιατί μαέστρο;, τον είχε ρωτήσει ο Χάρης Λεμονόπουλος και εκείνος είχε απαντήσει πάλι με χιούμορ: "Γιατί τα κομπιούτερς και τα ηλεκτρονικά όργανα είναι...αφύσικα, πως λένε μουσική δωματίου!" Έμαθε η Μελίνα αυτή τη στιχομυθία και είπε: "Ότι λέει η σοφή κουκουβάγια, είναι σωστό".
Αυτά θυμήθηκα σήμερα κι΄άρχισα να χτυπάω το...
πληκτρολόγιο, αν και κάποιοι μπορεί να πουν... δεν μας παρατάς και πες μας κάτι για την απο αέρος απόδραση ή για τον Βάζελο. Κάτι θα σας πω παρακάτω και γι' αυτά, γιατί ο καλός μύλος όλα πρέπει να τα αλέθει... Ακόμη και τα πιασάρικα θέματα...

Ξεκινάω λοιπόν: Πατήστε εδώ!
==========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.