Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

Το πολιτικό λαγωνικό . . . μύρισε πτώματα . . .


Ο Γ. Κουρής είναι ότι πιο αντιπαθέστατο είδος στη δημοσιογραφία.


Προσωπικά μαζί του ΔΕΝ θα έκανα στον ίδιο χώρο ούτε πέντε λεπτά.

Πολλά μπορείς να πει κανείς για αυτό το είδος ανθρώπου και δημοσιογραφίας . . .


Αυτό που ΔΕΝ μπορείς να του αμφισβητήσεις είναι το επιχειρηματικό του δαιμόνιο και το πολιτικό του αισθητήριο. Οι πολιτικές του επιλογές ήταν πάντα συμφέρουσες για τον ίδιο και το συγκρότημα του.


Πολλοί πάρα πολλοί πέρασαν από το Ταύρο. Άλλοι καλεσμένοι και άλλοι απρόσκλητοι ή γονυπετώντας . . .


Έχω γράψει και άλλη φορά για αυτόν, αλλά . . . αυτή τη φορά θα αφήσω τα πρωτοσέλιδα να μιλήσουν μόνα τους.


Μπορεί να μου είναι αντιπαθής κλπ, αλλά την πολιτική του όσφρηση τη θεωρώ αξιόπιστη και αλάνθαστη . . . ελπίζω η όσφρηση του να τον διαψεύσει αυτή τη φορά.



ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΚΟΥΡΗ-ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ από (pressmme)

Συνάντηση με τον Ανδρέα Βγενόπουλο στα γραφεία της Marfin είχε ο Γιώργος Κουρής. Σύμφωνα με πληροφορίες του pressmme, οι δυο άνδρες συζήτησαν για τις πολιτικές εξελίξεις, για την Ολυμπιακή και για τα ΜΜΕ που έχει ο Γ. Κουρής. Σύμφωνα με τις πηγές, ο γνωστός εκδότης είναι πλήρως απογοητευμένος από την κυβέρνηση, γι'αυτό και παίρνει αποστάσεις στα πρωτοσέλιδα της Αυριανής. Ο Γ. Κουρής είναι από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές για την δημιουργία ενός νέο πολιτικού κόμματος από επιχειρηματίες και άλλες προσωπικότητες οι οποίες δεν θα προέρχονται από την πολιτική. Το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας είναι ενδεικτικό...
====================================

Αυριανή: Μια εφημερίδα με … πρωτοσέλιδο! (12.11.2007 | Συγγραφέας : nmpardakis)|

Aυτά είναι δύο πρωτοσέλιδα. Δύο πρωτοσέλιδα της Αυριανής. Το ένα είναι της Παρασκευής και το άλλο είναι σημερινό (12/11/07). Θα ήθελα να βάλω και παλιότερα, ειδικά προεκλογικής περιόδου (βουλευτικών). Τα συμπεράσματα δικά σας, αν και δεν μπορώ να καταλάβω. Είναι εφημερίδα αυτή; Έχει πέσει ποτέ μέσα σ’αυτά που λέει; Με ποια λογική τα γράφει; Τι καλό έχει να προσφέρει; Ποια είδηση; (neolaia.gr)

Σχόλιο :

Θα δείξει . . . στο πρώτο δημοσίευμα σχολιάζεται από μία ανερχόμενη εύκαμπτη γάτα, στο παλαιότερο (προ διετίας και βάλε) ο αγνός νεολαίος έχει άλλη άποψη . . . (μπορεί να υιοθετώ την άποψή του) αλλά ο νεολαίος έχει μειωμένη τη βρώμικη πολιτική όσφρηση.

Ν.Ζ.

==========================================================

"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.