Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2009

Οταν αρχίσουν να έρχονται φέρετρα...

Με αυτό το μακάβριο τίτλο σχολιάζει το "ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ"τη προετοιμασία αποστολής Ενόπλων στρατιωτικών δυνάμεων στο Αφγανιστάν.

Το απευχόμαστε αλλά η αλήθεια και οι εκεί συνθήκες δυστυχώς ΔΕΝ το αποκλείουν. Μπορεί να λέγεται Ειρηνευτική Δύναμη ή Νατοϊκή ή όπως αλλιώς . . . αλλά αυτό ΔΕΝ έχει καμιά σημασία για αυτά τα νέα παιδιά που θα κινδυνέψουν να πέσουν άδικα σε
μία τέτοια αποστολή Υψηλού Κινδύνου.


Η επιλεκτική αυτή ευαισθησία ΔΕΝ υπήρξε και για άλλες χώρες που πιθανόν η ευαισθησία των Ελλήνων θα συνηγορούσε . . . αλλά είπαμε :

Είμαστε η χώρα του "YES MAN" . . . τι να κάνουμε !!!

Στην τελική τους φάση εισέρχονται οι προετοιμασίες για την αποστολή Ελληνικών ένοπλων στρατιωτικών δυνάμεων που θα ενισχύσει τον συμμαχικό στρατό κατοχής στο Αφγανιστάν.

Οι Αμερικάνοι επέβαλαν στην Ελληνική κυβέρνηση πέρα από ενόπλους άντρες να διαθέσει και επιθετικά ελικόπτερα Απάτσι τα οποία θεωρούν ότι είναι το ιδανικότερο οπλικό σύστημα για να αντιμετωπίσουν τους Ταλιμπάν στα απρόσιτα βουνά του Αφγανιστάν.

Όπως επίσης η ελληνική κυβέρνηση να διαθέσει στον στρατό κατοχής του Αφγανιστάν μεταφορικά ελικόπτερα Σινούκ που είναι απαραίτητα για την γρήγορη μεταφορά στρατιωτικών δυνάμεων.

Όταν πριν μερικές μέρες ο Αμερικανός πρέσβης κάλεσε στο σπίτι του τον Α/ΓΕΕΘΑ. Γράψα, και του εξέφρασε τις απαιτήσεις των Αμερικανών, ο «δικός» μας καραβανάς, έχοντας μια άποψη για το τι πολεμικές συνθήκες επικρατούν στο Αφγανιστάν ζήτησε απ’ τον Αμερικανό πρέσβη να εγγυηθούν οι Αμερικάνοι για την ασφάλεια των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων. Τέτοια διαβεβαίωση φυσικά δεν υπήρξε.

Ο Γράψας, σαν χρόνια καραβανάς που είναι φέρετε να δήλωσε επιφυλάξεις στην κυβέρνηση για την αποστολή ελληνικών ένοπλων δυνάμεων στο Αφγανιστάν. Μάλλον δεν θα ήθελε να λουστεί ελληνικό αίμα όταν υπάρξουν φέρετρα στρατιωτών μας.

Ο Μεϊμαράκης όμως, σήμερα, ξεκαθάρισε τα πράγματα. Όπως δημοσιεύει το «Βήμα»:
«Ο κ. Μεϊμαράκης μίλησε για συντονισμένες και εντατικές προσπάθειες «ώστε να συνδράμουμε αποτελεσματικά τις Αρχές του Αφγανιστάν προκειμένου να εδραιώσουν (...) ένα σταθερό, ασφαλές και δημοκρατικό κράτος».

Να δούμε τι δηλώσεις θα κάνει όταν αρχίσουν να έρχονται φέρετρα απ’ το
Αφγανιστάν.


Ενδιαφέρον και το σχετικό άρθρο :

" Η ξενοδουλεία της ελληνικής κυβέρνησης δίνει πάλι τα διαπιστευτήρια της στον Αμερικάνικο ιμπεριαλισμό."
==========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.