Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009

Νέος Γύρος κατά των δημοσιογράφων με νέο Συνασπισμό.


O Εκπρόσωπος των μελών της ΕΣΗΕΑ, που εργάζονται στην ΓΓΕ, Σπύρος Χατζάρας, απαντά στα βέλη που εκτόξευσε ο δημοσιογράφος Γ. Παπαγιάννης, από το τηλεοπτικό κανάλι EXTRA 3 και έχει καταχωρήσει και στο ιστολογιό του :

"ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ" και "ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ" .

Η απάντηση του Σπύρου Χατζάρα :

"ΕΞΤΡΑ κουρείο, Παπαγιάννης (του τμήματος εκβιαστών),Βότσης, κλπ, και σύριζα στο βάθος …Σόρος."

Το σχέδιο είναι γνωστό, από την «εποχή Πρωτόπαπα» , και το έχουμε καταγγείλει.
Οι εκδότες , θέλουν να πάρουν εργολαβία, την ενημέρωση που παράγει το κράτος από την Ελλάδα και το εξωτερικό, για τον εαυτό του και τον επαρχιακό τύπο, ενώ
άλλα , «υπέρτερα συμφέροντα», επιδιώκουν μέσα από αυτή τη διαδικασία να καταργήσουν τα « εθνικά θέματα » της Ελλάδας .

Η εταιρία -«σύμβουλος», που υποτίθεται ότι προσελήφθη για να μελετήσει «τεχνοκρατικά» την οργάνωση των Γενικών Γραμματειών, προέβη σε ουσιαστικές ιδεολογικές και πολιτικές συστάσεις:

« Ο σύμβουλος θεωρεί ότι ο όρος «Εθνικά Θέματα» είναι παρωχημένος και αναφέρεται σε προγενέστερες εποχές.Στη σημερινή εποχή, όπου η Ελλάδα είναι η σταθερότερη και ισχυρότερη χώρα της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, και μία από τις «παλιές» χώρες της Ε.Ε. δεν θα έπρεπε να προβάλλεται επίσημα ως «Εθνικά Θέματα» ένα υποσύνολο θεμάτων εξωτερικής πολιτικής της χώρας»

Για να πετύχουν τον στόχο τους , πρέπει να χάσουν τη δουλειά τους, οι
« κρατικοδίαιτοι» δημοσιογράφοι που εργάζονται στην Γενική Γραμματεία Ενήμερωσης. Το επεχείρησαν με την « Βαλτοπεδινή αναδιοργάνωση Ρουσόπουλου», και τους σταματήσαμε.

Τώρα άρχισε ο νέος γύρος . . .
Η συνέχεια στο Blog του Σπύρου Χατζάρα.

ΣΧΟΛΙΟ : "ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ"

Το δημοσιογραφικό κύκλωμα είναι πολύ βρώμικο και ανήθικο. Υπάρχουν έντιμοι και ικανοί δημοσιογράφοι αναμφισβήτητα. Ποσοστά ΔΕΝ διακινδυνεύουμε, ούτε καν, να εικάσουμε, διότι τότε θα αποκαλυπτόμαστε ότι έχουμε άποψη και αριθμητικό ποσοστό και για τους υπόλοιπους. Στο ιστολογιό μας έχουμε κατά καιρούς τοποθετηθεί για ορισμένους από αυτούς, με την επιφύλαξη ότι στηριζόμενοι σε άλλα δημοσιεύματα, τα οποία ΔΕΝ είχαν διαψευστεί ή κατά κοινή ομολογία θεωρήθηκαν ακριβή και αξιόπιστα.

Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και από τυχόν απαντήσεις και ανταπατήσεις προκύπτουν ακόμη περισσότερα.

Στηριζόμενοι στη λαική σοφία "περί χωροφύλακα που ΔΕΝ πιάνεται φίλος" . . . πολλάπλάσια ισχύει για δημοσιογράφους και πολύ περισσότερο για δημοσιολογους του τηλεοπτικού "πάρε - δώσε" της μικρής οθόνης.

Προς το παρόν αυτά και έπεται εν καιρώ η συνέχεια . . .

Νάσος Ζαγγογιάννης.

==========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.