Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2009

Έκκληση παράβασης καθήκοντος ! ! !

"Ορκίζομαι στο όνομα της Αγίας, Ομοούσιας και Αδιαίρετης Τριάδας να τηρώ το Σύνταγμα και τους νόμους και να υπηρετώ το γενικό συμφέρον του Eλληνικού Λαού".
Αυτά έλεγε ο νυν Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, και πριν 3 εβδομάδες Υπουργός Δικαιοσύνης, κ. Χατζηγάκης, κατά την ορκωμοσία του ως Υπουργός.
Χτες, με μια άμεση και χοντροκομμένη παρέμβαση στα της δικαστικής εξουσίας σχετικά με την παρακώλυση της κυκλοφορίας και τις καταλήψεις εθνικών οδών από αγρότες ανέφερε τα εξής:

"...Στο πλαίσιο αυτό κάνω έκκληση να μην υπάρξουν διώξεις, όπως έγινε στο παρελθόν."

Ο κ. Χατζηγάκης ως Υπουργός Δικαιοσύνης μέχρι πριν 3 μόλις εβδομάδες είχε ως καθήκον να επιβλέπει την εύρυθμη λειτουργία της Δικαιοσύνης και την τήρηση των νόμων, ενώ τώρα, από άλλο πόστο, καλεί στη μη τήρησή τους και μάλιστα προειδοποιεί ("κάνει έκκληση") στους δικαστικούς να μην ασκήσουν διώξεις (να μην κάνουν το καθήκον τους δηλαδή).
Δεν δικαιούται κανείς να σκεφτεί ότι υπάρχει μια μεγάλη αντίφαση στην παλαιότερη και στην τωρινή συμπεριφορά του; Όχι, μάλλον, δεν πρέπει να το δικαιούται ...
Αντιθέτως, δικαιούται κανείς να πει ότι ο κ. Χατζηγάκης θα γινόταν ένας πολύ καλός υπουργός σε μια δια-βαλκανική κυβέρνηση με τη συνεργασία του ΚΚΕ και άλλων μετα-οθωμανικών δυνάμεων.
==========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.