Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009

Αντίο κ.Βελτρόνι , στον αγύριστο και να μας γράφεις . Και πριν κλείσεις την πόρτα, να πάρεις και τους ημεδαπούς θαυμαστές σου μαζί.


Του Σπύρου Χατζάρα

«Τα Νέα δημοσίευσαν στις 16 Οκτωβρίου 2007 ένα άρθρο του ραγδαία ανερχόμενου συνταγματολόγου και ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Κ. Μποτόπουλου , που ήταν ένα μικρό «ποίημα» για τον Βελτρόνι, και τον « τόσο αδικημένο κόσμο της ευρωπαϊκής Κεντροαριστεράς», που, «ξανάκουσε ανθρώπους να αποκαλούνται «σύντροφοι», να μη μαχαιρώνονται στην πλάτη και να μιλάνε πραγματικά για πολιτική» , «Οι κομμουνιστές έγιναν σύντροφοι με τούς χριστιανοδημοκράτες», και «Τώρα θα τα βάλουν με την Αντίδραση», και το οποίο κατέληγε: «Τώρα που μιλάμε, το μήνυμα περνάει τα Απέννινα και την Αδριατική και πλησιάζει στις ακτές μιας χώρας με ούνα φάτσα και ίδια ράτσα. Θα ακουστεί;»

Σπύρος Χατζάρας, με τίτλο «Ρε μπας και είναι δεξιοί;».

Το μήνυμα ,πέρασε βουνά και θάλασσες και το «πείραμα Βελτρόνι», κατέληξε εκεί που έπρεπε. Στα σκουπίδια. Αυτό το μήνυμα άραγε θα.. ακουστεί;

Η συνέχεια στο (deltio11)
==========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.