Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2009

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ του Ν. Σερρών, Μάρκος Μπόλαρης, επαναφέρει στο προσκήνιο τα Έργα και τις ημέρες της νέο Καραμανλικής Δεξιάς . . .

Με συγκροτημένο και μεστό λόγο, χωρίς υπεκφυγές και ωραιοποιήσεις ο κ. Μάρκος Μπόλαρης, από τη Γενησέα του Δήμου Βιστωνίδας της Ξάνθης, στη δευτερολογία του σε ανοικτή εκδήλωση - διάλογο για τα αγροτικά ζητήματα και την επικαιρότητα :

(Η εικόνα και το σκίτσο από την ιστοσελίδα του βουλευτή)


Περισσότερα στο blog του Γιώργου Κρόγια, που έκανε την απομαγνητοφώνηση της ιστορικής πράγματι αυτής δευτερολογίας του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ του Ν. Σερρών εδώ.


Εμείς απλά επισημαίνουμε τα αυτονόητα ερωτηματικά :


. . . 130 εκατομμύρια - 40 δισεκατομμύρια δραχμές ! ! !


Που πήγαν αυτά τα λεφτά; Ποιοι τα πήραν; Γιατί έκλεισαν άρον-άρον την Εξεταστική; Γιατί δεν δέχονται να ανοίξουν οι λογαριασμοί;


Και τονίζουμε τη Θεσμική εκτροπή του πανικόβλητου Καραμανλή για αυτή την αήθη συγκάλυψη, να αναλάβει το κόστος της κάθαρσης, που απαιτεί η λαϊκή εντολή για το κράτος δικαίου.


Για το "ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ", υπάρχουν 150 ακόμη βουλευτές της Δεξιάς που πρέπει να κριθούν στις επόμενες εκλογές . . .


. . . και να κοιτάξουν στα μάτια αυτούς που τους τίμησαν με τη ψήφο τους το 2007.


==========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.