Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2009

Για τη... φουκαριάρα την πατρίδα το κάνουν ! ! ! Τους έχουμε παρεξηγήσει τους ανθρώπους . . .

Αντιγράφω από το ΈθνοςOnLine : Για... την πατρίδα!

" . . . Ποιος λέει ότι η κυβέρνηση δεν αγωνιά για την ασφάλεια των συνόρων μας; Όποιος το λέει αυτό, να το πάρει αμέσως πίσω! Οι άνθρωποι ξαγρυπνούν για να κοιμόμαστε εμείς ήσυχοι. Θέλετε απόδειξη; Μάθαμε και σας ενημερώνουμε υπεύθυνα πως δύο πράκτορες της ΕΥΠ μετατέθηκαν τις τελευταίες ημέρες για την... «πινέζα»! Για εκεί που τελειώνει ο χάρτης, που δεν έχει παραπέρα, βρε παιδί μου. Τώρα, κάτι κακές γλώσσες που λένε ότι οι μεταθέσεις έγιναν γιατί στις 26 του Φεβρουαρίου στην ΕΥΠ έχουν εκλογές εμείς δεν τις παίρνουμε υπόψη μας. Δεν το κάνουν για τον εαυτό τους οι δεξιοί, για τη... φουκαριάρα την πατρίδα το κάνουν! Τους έχουμε παρεξηγήσει τους ανθρώπους... " Γ.Α.

==========================================
Ακρίτες λοιπόν οι φίλοι μας οι ΚΥΠατζήδες !!!

Άνοιξα το λήμμα Ακρίτες της Live - pedia :

" . . .Το σώμα των ακριτών οργανώθηκε στο Βυζαντινό Κράτος από τον αυτοκράτορα Ηράκλειο και απολάμβανε μεγάλα προνόμια Δεν πλήρωναν φόρους, είχαν μεγάλα κτήματα και τίτλους και έπαιρναν και μισθό τη "ρόγα", σε αντάλλαγμα των υπηρεσιών που πρόσφεραν στο κράτος, φυλάγοντάς το από τους Σαρακηνούς και τους Άραβες. Ο θεσμός των ακριτών καταργήθηκε στα χρόνια του αυτοκράτορα Μιχαήλ του Παλαιολόγου. . ."

Σημειώνω λοιπόν, ότι η κυβέρνηση Καραμανλή προβαίνει στην υλοποίηση των δεσμεύσεων της περί ανασύσταση του "Βυζαντινισμού" σε νέα μεταρρυθμιστικά νεοδημοκρατικά πρότυπα . . . είναι μάλλον η συνέχεια με τα γνωστά "χρυσόβουλα" . . . επαναφέρει τώρα το θεσμό των "Ακριτών" του αυτοκράτορα Ηράκλειου !!!

Και επειδή η προσπάθεια αυτή θέλει τόλμη και εθελοντισμό, στέλνει τα καλύτερα στελέχη της η ΕΥΠ !!!

Τι τζάμπα επιδόματα θα παίρνουν τα παιδιά ;

Τώρα για την... "πινέζα" (του Τριεθνούς στον Έβρο) … ή για το μισθίο της "ρόγα",

Θα περιμένω να ακούσω και μία άλλη εκδοχή !!! ας πούμε αποκέντρωση !!!

Νάσος Ζαγγογιάννης

==========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.