Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009

κ. Δήμαρχε Περιστερίου : " . . . ΔΕΝ μπορείτε να διαχειριστείτε με σύνεση τα προβλήματα της Πόλης μας . . ."

Μια πλατεία έτσι χωρίς λόγο με μοναδικό σκοπό να ικανοποιήσει τον κόσμο των ιδεών περί πολιτισμού του δήμαρχου ( ο τροχός του χρόνου όπως ο τροχός της τύχης η τηλεόραση στη πόλη μας .

Θυμωμένοι με την επιμονή του να μας αντιμετωπίζει σαν αδαείς πολίτες και να επαίρεται ότι δημιουργεί πολιτισμό στην πόλη, μας αναγκάζει να τον αντιμετωπίσουμε με την πρέπουσα σκληρότητα.

Με αφορμή την νέα πλατεία-παιδική χαρά που κατασκευάζει στην συμβολή των οδών
Π Τσαλδάρη – Ραβινέ- Ορφέως να μας επιτρέψει ένα διαφωτιστικό διάλογο.
Η συγκεκριμένη πλατεία-παιδική χαρά δεν προβλέπεται στο εγκεκριμένο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο Περιστερίου γιατί αποτελεί αδόμητο τμήμα των Προσφυγικών Πολυκατοικιών με απλά λόγια είναι παράνομη αυθαίρετη και δύσκολα ο οργανισμός Αθήνας θα ενέκρινε αντίστοιχη πρόταση τροποποίησης σχεδίου πόλης. . .

Η συνέχεια στο Κώστας Λαλένης
==========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.