Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009

Το troktiko έκανε ρεζίλι τον Μάκη !!!

ΡΟΜΠΑ ΕΓΙΝΕ Η ΖΟΥΚΛΑ! ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ


Δεν το πιστεύει ο Μάκης πέρασε το BBC.com. Μόνο βρε σούργελo που το γνωστό BΒC έχει το domain bbc.co.uk δες πόση διαφορά έχετε. Δες το κόκκινο που δεν φαίνεται αυτό είσαι. To bbc.com είναι ένα domain που απλά κάνει redirect στο bbc.co.uk βαρεθήκαμε τις ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΣΟΥ. Δείτε τη φωτογραφία δίπλα το μπλε είναι το bbc.co.uk και το κόκκινο το zougla.

Σε λίγο θα το αποσύρει. Αλλά συγνώμη θα ζητήσει για την πατάτα; Άλλη μια. Και ας μας μας βρίζει μετά. Εμείς είμαστε blog και κάνουμε λάθη. Εσείς που υπερηφανεύεστε δεν ντρέπεστε;

ΜΑΙΜΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. Σχόλιο :

Ο Ταρζάν Ψεύτης ; . . . πάει και η ζούγκλα . . . κιτρίνισε από το κακό της!!!

Τελικά τον ροκάνισε το "troktiko" . . .

Ηθικό Δίδαγμα : "Κάποτε κλαίνε κι οι δυνατοί" . . . ή μάλλον : "Άνθρακες ο Θησαυρός" !!! που πάει να πει λαϊκιστή : "φούμαρα και φύκια για μεταξωτές κορδέλες . . . "


=============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.