Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009

"Απορία ψάλτου βήξ" ; . . . στα Τάδε έφη "troktiko" ;

. . . mascara greco mascara-Μάκη δεν βρέχει...


ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ 6 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ... ΟΤΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Μάλλον ο Μάκης κάνει το κορόιδο αλλιώς πρέπει να ανοίξουν οι πόρτες για το ...Αιγινήτιο όπως με τον Νικολουτσόπουλο.

Ο άνθρωπος κάνει επίθεση στα blog και λέει ότι από πίσω κρύβονται οικονομικά συμφέροντα που χρηματοδοτούνται και κάτι αοριστίες με λάσπη στον ανεμιστήρα.

Με ποια στοιχεία τα λέει αυτά; ΤΙΠΟΤΑ. Έτσι κάτι πρέπει να πει.

Όπως είχε πει δολοφόνο τον Μιχαλολιάκο και δεν του ζήτησε συγνώμη, όπως είχε γράψει ότι την επίθεση ανέλαβε η 'Λαική δράση' επειδή πήρε απλά ένα τηλέφωνο στο portal του, όπως είπε για την απαγωγή ότι οι οικοδόμοι είδαν ποιοι ήταν και το θέμα αποδείχθηκε μούφα και όπως ότι το portal του πέρασε το bbc.
Τόσα θυμηθήκαμε σε διάστημα ενός μήνα!!! Πατάτες.

Και πάμε τώρα στην ουσία.

Επειδή δεν ξέρεις από διαδίκτυο θα πρέπει να σε μάθουμε ότι το πρόβλημα με τις διαφημίσεις δεν είναι ...τεχνικό. Απλά θα έρθουν πολύ σύντομα. Και θα το δεις. Και θα γίνεις ρόμπα. Επίσης θα μάθεις ότι και τα blog θα πληρώνουν εφορία γιατί δεν είναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ για να πάρουν μαύρα όπως άλλοι μεγαλοδημοσιογράφοι.

Και κάτι άλλο.

Ο πρώην συνεργάτης σου, σε έκραξε χειρότερα από οποιοδήποτε blog αλλά ΕΠΩΝΥΜΑ. Δεν κρύφτηκε δηλαδή. Άρα τι ψαχνεις;
Τα σοβαρά ειπώθηκαν επώνυμα και με υπογραφή.
Και άκου και το άλλο. Η ζώη όλων δεν...είναι όπως την ζεις. Με συμφέροντα και οικονομικούς παράγοντες πίσω από blog. Είναι πιο απλά. Έχεις τέτοια αλαζονεία που δεν κρατάς ούτε τα προσχήματα και θεωρείς όλους τους άλλους δεύτερους.

Μα, τα blog έβγαλαν ΠΡΩΤΑ την απόδραση Παλαιοκώστα-Ριζάι.
Εσύ το πήρες χαμπάρι πολύ αργότερα. Και εμάς δεν μας νοιάζει, ενώ εσύ χάνεις τον ύπνο σου. Και βλέπουμε ότι κράζεις τους μεγαλοδημοσιογράφους ότι δεν αντιδρά και κάνουν μοκο για την προκήρυξη της ΣΕΧΤΑ. Λες και δεν αφορά εσένα!!!

Καλά κάνεις πλάκα ρε Μάκη; Κορόιδο το παίζεις; Θες να μας πείσεις ότι η ΣΕΧΤΑ φωτογραφίζει όλους εκτός από εσένα; Και την γλείφεις; Και λες αντάρτικο πόλεων τους δολοφόνους;

Λοιπόν διάβασε τι λέει η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΊΣΟΥΜΕ:

"αποκτούσαν και την φινέτσα του ευρωπαϊκού σύγχρονου life-style με τα αντίστοιχα πρότυπα και εικόνες. Ακολούθησε ο μικροαστισμός, ιδανική συνταγή για τον εξελισσόμενο καπιταλισμό. Δοξάστηκε το αγορασμένο σπίτι επί πιστώσει, το σπόρ αμάξι, η πετυχημένη επαγγελματική καριέρα, η γκλάμουρ διασκέδαση, το όνειρο του κάθε μαλάκα νέο-έλληνα μικροαστού".

Μάκη δεν σου θυμίζει τίποτα αυτό; Ποιος παντρεύτηκε σε αρχοντικό του επιχειρηματία Ραφτόπουλου στην Θεσσαλονίκη με μυθικό γάμο και όλη την κυβέρνηση προσκεκλημένη;

Ποιος έχει πόρσε Καγιέν και ποιος καπνίζει πούρα κοχίμπα; Ποιος πήρε δάνειο και δοξάστηκε; Ποιος έχει 15εκ ευρώ και είναι από τους πιο πλούσιους Έλληνες; Ποιος κάνει γκλαμουράτες δεξιώσεις στο σπίτι του για την επέτειο γάμου και το βλέπουμε στα μεσημεριανά;;; Ποιος εκπροσωπεί το όνειρο του κάθε νεοέλληνα μαλάκα μικροαστού; Εμείς Μάκη;

"Δημιουργούν πρότυπα συμπεριφοράς, προβάλλουν ψεύτικες εικόνες, διαμορφώνουν το δόγμα «κοίτα την πάρτη σου και πάτα πάνω στους άλλους για να πετύχεις» και καθορίζουν την οπτική μας για τον κόσμο. Τα media δεν λένε μόνο ψέμματα. Κάνουν κάτι χειρότερο, κατασκευάζουν αλήθειες. Όπως έλεγε και ο υπουργός προπαγάνδας των ναζι, Γκέμπελς «Λέγε, λέγε κάτι θα μείνει».

Μάκη η τακτική του Γκέμπελ εφαρμόζεται από σένα ακόμα και στο τελευταίο άρθρο σου για τα blog αφού γράφεις ασυναρτησίες χωρίς να έχεις κανένα στοιχείο για οποιονδήποτε ότι πληρώνεται από συγκρότημα για να γράφει σε blog. Αυτό είναι γκεμπελισμός. Ποιος κοιτάει την πάρτι του με αποτέλεσμα να παρατούνται οι συνεργάτες του;

Μήπως θυμάσαι την δεύτερη επιστολή του συνεργάτη σου;
Έλεγε ότι παραιτείται για λόγους ηθικής τάξης επειδή δεν τον στήριξες σε βρώμικο πόλεμο που δέχθηκε από το blog του Παπαγιάννη.
Αντίθετα ευαισθητοποιήθηκες να κάνεις ΠΡΩΤΟ θέμα στο portal την φωτογραφία του Γ.Κωσταντόπουλου με μια κοπέλα.
Εκεί σε πείραξε επειδή είναι φίλος σου και είχε βγει πριν μια εβδομάδα στην εκπομπή. Μόνο που η φωτογραφία ήταν αληθινή ακόμα και αν τα σχόλια του blogger ήταν απαράδεκτα ή οτιδήποτε άλλο.
Όμως το θέμα του συνεργάτη σου ότι καταδικάστηκε σε δικαστήριο ή ότι εκβίασε ή ότι είναι μιζαδόρος ήταν ΠΕΡΑ για ΠΕΡΑ ψευδές. Αλλά προτίμησες την διαφήμιση του Νίκου Χ. στον real από το να τον στηρίξεις. Και τελικά πήρε το καπελάκι του και έφυγε.


Ξέρεις τι καταφέραμε στα blog; Να ασχολείσαι μαζί μας. Να γράφεις άρθρα και βασικά θέματα για τα blog.

Και ξέρεις και κάτι άλλο;

Σε προκαλούμε να μας δώσεις ότι θέμα θέλεις για οποιονδήποτε οικονομικό παράγοντα και αν δεν το βάλουμε εμείς θα κλείσουμε.

Αλλά μετά θα σου δώσουμε και εμείς για τα πλαστά τιμολόγια του Κουρή να δούμε αν θα τα βάλεις. Μην εκτίθεσαι άλλο. Αφού είναι ξεκάθαρο ότι ξεπλένεις την Ν.Δ και όποια κυβέρνηση έχει ανάγκη το κάθε κανάλι που πας και δεν είναι κατακριτέο. Αλλά μην το παίζεις τζάμπα μάγκας. Όλοι έχουν ανοίγματα. Αν τολμάς βάλτα με τον Παπαθανασίου από την τηλεόραση. 5+1 θα σου πάει. Αν τσαντιστεί ο υπουργός θα τρέχετε και δεν θα φθάνετε.

Κάτι τελευταίο.
Ωραίος είσαι να βρίζεις του δημοσιογράφους ότι δήθεν το βούλωσαν για την ΣΕΧΤΑ. Γιατί να μην το κάνεις; Όταν έχεις 6 αστυνομικούς που πληρώνει το δημόσιο για να σε προστατεύουν; Ποιος κινδυνεύει περισσότερο; Αυτοί ή εσύ; Και γιατί με 15εκ ευρώ να μην πληρώνεις από την τσέπη σου την ασφάλεια. Επέλεξες να γίνεις δημοσιογράφο δεν σε διόρισαν. Έβγαλες καλά χρήματα και τώρα πρέπει να σε φυλάνε οι αστυνομικοί που πληρώνουμε;

Κάτσε εκεί και μην μιλάς. Καλό είναι να σωπάσεις. Να σταματήσεις τον πόλεμο γιατί δεν σε παίρνει άλλο.


Σχόλιο ; . . . Χωρίς σχόλιο . . . τι να πούμε εμείς , , , τι να τραγουδήσουμε ! ! !

==========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.