Σάββατο 7 Μαρτίου 2009

Ομιλία του Μιχάλη Καρχιμάκη Σάββατο 7 Μαρτίου 2009 και 7 μ.μ. στο Περιστέρι


Από το blog : agapiaxies

Όπως έγραψα και εδώ, ο Μιχάλης Καρχιμάκης είναι δικός μας, είναι δίπλα στον κόσμο που υποφέρει. Και δίνει ένα φοβερό αγώνα, ακούραστο και χωρίς φόβο. Καταπληκτικός ομιλητής, μαχητικότατος πολιτικός, πραγματικά σοσιαλιστής, ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠ’ΟΛΑ!

Νοιάζεται, δεν λέει ποτέ όχι στην δουλειά και στους αδικημένους, ο Βουλευτής Λασιθίου και Μέλος του Πολιτικού Συμβούλιου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. δεν απαντάει με «Θα…», αλλά με «Τώρα».

Χειμαρρώδης ομιλητής, ξεσηκώνει το ακροατήριο χωρίς ξύλινο λόγο, αλλά με μεγάλες αλήθειες, τις οποίες τις λέει δυνατά, άφοβα. Με θαρραλέες πράξεις, ξεσκεπάζει τα σκάνδαλα και δίνει λύσεις.

Με μια λέξη: Καταπληκτικός!


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ : Οι Τοπικές Οργανώσεις του Περιστερίου σας καλούν σε πολιτική ομιλία το Σάββατο 07 Μαρτίου 2009 στις 7 το απόγευμα στο Κλειστό Περιστερίου "ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ" (Τζον Κέννεντυ & Γιαννιτσών). Ομιλητής ο Βουλευτής Λασιθίου και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης

ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΑΣΟΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Να είστε όλοι εκεί! ΑΞΙΖΕΙ! (Agapi)
==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.