Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

Σιωπή υπουργού και βουλευτών στα Χανιά

Είναι πολλοί εκείνοι που περιμένουν με εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον την πρώτη αντίδραση του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών αρμόδιου για θέματα Δημόσιας Τάξης Χρήστου Μαρκογιαννάκη για την φονική βεντέτα της Κρήτης. Μέχρι στιγμής εκτός από τον βουλευτή της Ν.Δ. Στέλιο Νικηφοράκη δεν έχει βγει κανείς να μιλήσει και να καταδικάσει το χθεσινή συμβάν.
Ούτε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μανώλης Σκουλάκης, ούτε ο βουλευτής της Ν.Δ. Μανούσος Βολουδάκης, ούτε ο νομάρχης Γρηγόρης Αργοντάκης, ούτε οι δήμαρχοι της περιοχής που γνωρίζουν από μέσα το πρόβλημα που υπάρχει στην περιοχή.
Επικρατεί η απόλυτη σιωπή. Ωστόσο, τα βλέμματα είναι στρέφονται προς τον Μαρκογιαννάκη, ο οποίος έχει την υποχρέωση και ως υπουργός, και ως βουλευτής του νομού, να βγει και να μιλήσει. Το θέμα είναι τι να πει. Να βρει! Αυτός άλλωστε είναι ρόλος του. Και, αν δεν έχει ας αντιγράψει το περιεχόμενο της δήλωσης του συναδέλφου του Στέλιου Νικηφοράκη.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: Για πρώτη φορά ο Παυλόπουλος δείχνει τόσο πολύ προβληματισμένος για την εικόνα της Αστυνομίας. Προφανώς περίμενε ότι ο Μαρκογιαννάκης θα μπορούσε να ανταποκριθεί με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα από τον Χηνοφώτη. Όμως, μέσα σε δύο μήνες διαπίστωσε ότι ο Κρητικός δυστυχώς δεν μπορεί!

==============================================================

"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.