Τετάρτη 4 Μαρτίου 2009

Η κοπέλα ντρέπεται για το δημοσίευμα που έγραψε κατά του Παπανδρέου με την έγκριση Ψυχάρη

ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ

ΤΟ "ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ" ΣΧΕΔΙΟ ΨΥΧΑΡΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Είναι η Λώρη Κέζα που ντρέπεται για το εμετικό σημερινό της δημοσίευμα στο "Βήμα".

http://troktiko.blogspot.com/2009/03/blog-post_4990.html


Μια επίθεση άνευ προηγουμένου στον Γιώργο Παπανδρέου. Η κυρία είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι έβαλε το δημοσίευμα με την ΕΓΚΡΙΣΗ του Σταύρου Ψυχάρη. Και ο πόλεμος στον Παπανδρέου γίνεται από τον ΔΟΛ που δεν θέλει να ακούει ότι θα...

γίνει πρωθυπουργός o Γιωργάκης. Μετά τον Πρετεντέρη φαίνεται ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο κατά του Παπανδρέου. Και εμείς γράψαμε κατά του Γιωργάκη αλλά βρίσκουμε να του πούμε και πολλά καλά. Και δεν είναι με εμπάθεια η κριτική μας.
Ούτε για τον γιο του που γράψαμε χθες. Το αυτονόητο βάλαμε. Ότι μας στέλνουν οι φαντάροι που ρωτάνε και έχουν προβλήματα στα πόδια! Αλλά όχι και έτσι. Αυτό ήταν ...τρομοκρατική επίθεση από τον Σ.Ψυχάρη.


Φιλικό Σχόλιο προς "troktiko" :

Φίλοι bloggers, κάποια μέρα πολλοί θα αισθάνονται άσχημα για τις άδικες επιθέσεις στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Ψάξτε και θα διαπιστώσετε :

Υπάρχει όντως ένα πρόβλημα, αφορά τον ίδιο, ενέχει κάποιους γύρω του . . . και κάποιους άλλους που ακόμη ΔΕΝ μπόρεσε (για λόγους ισορροπίας εσωτερικών τάσεων) να τους βάλλει ακόμη χέρι . . . ελπίζω σε πρώτη ευκαιρία να το κάνει.

" Οι καιροί ου μενετοί " κατά Περικλέους αλλά και απόφαση του ιδίου θα πρέπει να είναι αρκετά πριν τις βουλευτικές εκλογές . . .

Νάσος





==========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.