Τετάρτη 4 Μαρτίου 2009

Η επικίνδυνη πτήση Ψυχάρη, Πρετεντέρη, Παπανδρέου με το αεροπλάνο της Ολυμπιακής και η επόμενη μέρα των βουβαλιών.

-"Καλά ρε Νίκο, δεν τους βλέπεις ότι είναι ψοφίμια; Αμα φύγουν απο τη μέση οι πατεράδες τους, αυτά τα χαμένα θα τα διαλύσουν τα μαγαζάκια τους. Δεν βλέπεις τι γίνεται στην "Ελευθεροτυπία"; Το μέλλον σας ανήκει!.."

Δεν χρειαζόταν το "ντοπάρισμα του Αλέφαντου" ο τηλεαστέρας, για να διαπιστώσει ψήγματα αλήθειας στις παροτρύνσεις του δημοσιογραφικού πεθερού.
Η επόμενη μέρα στο εκδοτικό σκάκι έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον και πιθανόν λάθη σαν κι αυτό του Σταύρου Ψυχάρη, ν αποδειχθούν ολέθρια στο κοντινό μέλλον όταν το Πεπρωμένο που κατατρώει τ ανθρώπινα σαρκία, βγάλει απο τη μέση τους "πλησιέστερους" σ Εκείνο (πανίσχυρους σήμερα), βούβαλους.

Μιλάμε για την αψυχολόγητη κίνηση του Διευθυντή του "ΒΗΜΑτος", να επιτεθεί στον Γιώργο Παπανδρέου χαρακτηρίζοντάς τον "υποκριτή που υποδύεται τον ανεπιτήδευτο ένω στην πραγματικότητα είναι κάτι άλλο...", μέσα από την γραφίδα της Λώρης Κέζα.

Ο Ψυχάρης διαισθανόμενος πως όταν ο Παπανδρέου έλθει στην εξουσία, δεν θα είναι γενναιόδωρος με το Συγκρότημα μετά τα τόσα μπινελίκια που έχει υποστεί, επιχειρεί όσο ακόμη ο Χρήστος Λαμπράκης, είναι σε θέση να προκαλεί δέος -σ εκείνους που είναι διατεθειμένοι να το αισθανθούν-να εμποδίσει την άνοδο του Γιώργου στο πρωθυπουργικό αξίωμα.

Η λατρεία στο πρόσωπο του Βενιζέλου -γνωστός για τον ομώνυμο τυποκτόνο Νόμο-απο τον ΔΟΛ, δεν στάθηκε ικανή να δώσει στον πολυπράγμωνα καθηγητή το ΠΑΣΟΚ.

Αυτό κόστισε στο Συγκρότημα το οποίο με κορυφαία του χορού τον Πρετεντέρη, δεν χάνει ευκαιρία να χτυπήσει προσωπικά τον Γιώργο παρουσιάζοντας τον Καραμανλή, προικισμένο Τσώρτσιλ. Παρακινδυνευμένο εγχείρημα μια και το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται μια ανάσα απο την εξουσία, ενω για τον ΔΟΛ οι μέρες δόξας έχουν παρέλθει προ πολλού. Πιθανόν ο Ψυχάρης ταυτίζει την ιστορία του ΔΟΛ με την προσωπική του, τουλάχιστο απο άποψη διάρκειας.

Αυτό επιτρέπει στον Γιώργο Κουρή, να ξετυλίγει εν μέσω μπινελικίων τις σκέψεις του, για το επερχόμενο τέλος των βουβαλιών, περιγράφοντας την αιματηρή μάχη διαδοχής που θ ακολουθήσει καθώς ποικίλες συμμορίες, είναι έτοιμες να ριχθούν στη μάχη της επόμενης μέρας... (από killbill )
Το χυδαίο Ρεπορτάζ >>>εδώ<<< "Πόσο ανεπιτήδευτος είναι ο Γιώργος; "

Η φώτο από "Krogias"

"Ο διάλογος Ψυχάρη - Κέζα..." >>>


==========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.