Κυριακή 8 Μαρτίου 2009

Αυτή αποκάλυψε την επιστολή Αρσένιου!

η διευθύντρια του υπ. Γεωργίας, με το υπόμνημα που κατέθεσε μέσω του δικηγόρου της Γιάννη Μαντζουράνη
Ολόκληρο το Υπόμνημά της στο Press-gr

Το πρόσωπο που αποκάλυψε την επιστολή - φωτιά του Αρσένιου για την συμφωνία στις ανταλλαγές του Βατοπεδίου σε "υψηλό κυβερνητικό επίπεδο" είναι η τέως προϊσταμένη της Διεύθυνσης Πολιτικής Γης του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Σταματούλα Μαντέλη. Η κ. Μαντέλη, που κλήθηκε ως ύποπτη από την αρμόδια εισαγγελέα Εφετών, με το 46σέλιδο υπόμνημα που κατέθεσε μέσω του δικηγόρου της Γιάννης Μαντζουράνη, εξιστορεί όλα τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο υπουργείο και αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τη διάπραξη του σκανδάλου από τους υπουργούς και υφυπουργούς της κυβέρνησης. Από την ανάγνωση του υπομνήματος προκύπτει ότι μετά την επιστολή Αρσένιου, με την "σε υψηλό κυβερνητικό επίπεδο" συμφωνία, κινήθηκαν όλες οι υπόλοιπες διαδικασίες...
Το Press-gr δημοσιεύει στη συνέχεια ολόκληρο το Υπόμνημα της Στ. Μαντέλη.

ΠΡΟΣ
Την Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών, κ. Ε. Σπυροπούλου,
Υπόμνημα Παροχής Εξηγήσεων


Της Σταματούλας Μαντέλη του Διονυσίου, τέως Προϊσταμένης Διεύθυνσης Πολιτικής Γης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κατοίκου Ιλισίων Αθηνών και στην οδό Ηλία Ποταμιάνου, αριθμός 11.

I. Την 6-2-2009 τηλεφωνικώς κλήθηκα να εξετασθώ ανωμοτί ως ύποπτη ενώπιον της Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών, κ. Ε. Σπυροπούλου, και να παράσχω εξηγήσεις την 13-2-2009, οπότε εμφανίσθηκα, διόρισα αντίκλητο και συνηγόρους υπεράσπισής μου και εζήτησα αντίγραφα των εγγράφων της σχηματισθείσης ποινικής δικογραφίας και προθεσμία για την σύνταξη και κατάθεση υπομνήματος γραπτών εξηγήσεων, οπότε και μου γνωστοποιήθηκε ότι καλούμαι να εξετασθώ ανωμοτί ως ύποπτη διάπραξης των κακουργημάτων της απλής συνέργειας σε απιστία στην υπηρεσία και σε ψευδή βεβαίωση με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του Ν. 1608/1950. Την 24-2-2009 εμφανίσθηκα και πάλιν και έλαβα νέα προθεσμία προς υποβολή υπομνήματος γραπτών εξηγήσεων για την 4-3-2009. . . .

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνέχεια... (Press.gr)
==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.