Τρίτη 10 Μαρτίου 2009

Στενός συγγενής του Γ. Αγγέλου...

Αυτός (και αν) είναι (BLUE) πολυθεσίτης!!!

Και μια και δύο και τρεις κρατικές θέσεις για τον κ. Ν. Μουρτζά...

Του Γιάννη Παπαζήση
.
Ο κ. Νικόλαος Μουρτζάς είναι γεωλόγος, διδάκτορας του Ε.Μ.Π.
Ταυτόχρονα είναι μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων.

Ο κ. Μουρτζάς έχει άλλη μια θέση. Είναι μέλος του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου του οποίου προεδρεύει ο εκάστοτε γενικός γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού.

Πριν από λίγες ημέρες ο κ. Μουρτζάς πήρε μία ακόμη θέση. Τοποθετήθηκε πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής του Αρχαιολογικού Μουσείου Πατρών...

Δεν είναι ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος που έχει τόσες πολλές θέσεις ο κ. Μουρτζάς και φαίνεται ότι προλαβαίνει να τις καλύπτει όλες ο άνθρωπος.

Το θέμα είναι άλλο: Ο κ. Μουρτζάς, άγνωστο πρόσωπο στο ευρύ κοινό, είναι ο ίδιος με τον κ. Μουρτζά που έχει στενή συγγενική σχέση (αδελφός της συζύγου του) με τον διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του πρωθυπουργού κ. Γιάννη Αγγέλου; Διότι, αν είναι ο ίδιος, οπωσδήποτε αποτελεί μια περίπτωση πολυθεσίτη ...ξεχωριστή! Ετσι δεν είναι;
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνέχεια...(PRESS-GR)
==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.