Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009

Επιτέλους ας σοβαρευτούμε σε αυτό το τόπο !!! Αρκετά !!!

Κύριε Υπουργέ ΔΕΝ είναι όλοι οι πολίτες bloggers το ίδιο, όπως σαφώς και οι πολιτικοί.

Το ότι σας ενοχλούν οι κριτικές μας , κακώς επιλέξατε τη πολιτική. Αν κάποιοι από εμάς υπερβαίνουμε το "μέτρον" τότε ατομικά φερθείτε στον καθένα μας τα "νόμιμα".

Η κριτική είναι υποχρέωση, αλλά και δικαίωμα του κάθε πολίτη να εκφράζεται ελεύθερα.

Επίσης έχετε "υπερεκτιμήσει" τις δυνάμεις σας, ως πολιτικοί, που νομοθετείτε κατά το δοκούν, και ΟΧΙ σύμφωνα με τα κατοχυρωμένα συνταγματικά μας ατομικά δικαιώματα.

Ένα παράδειγμα και να κλείσω : "Το Καραμανλής ή Χάος", πρέπει να μείνει ασχολίαστο ;
ή τόσα άλλα που κατά καιρούς εκστομίζετε, θεωρώντας ότι έχετε εκτός από εξουσία, ασυλία και το ακαταδίωκτο ;

Ποιοι λοιπόν πρέπει να φωνάζουν ;

Οι κατοχυρωμένοι νομοθετικά πολιτικοί και οι λεγόμενοι "επώνυμοι" ή εμείς ο απλός λαός που αντιστεκόμαστε με τη κριτική μας ;

To blogging είναι η "Δημοσιογραφία των Πολιτών", είναι η φωνή μας γραπτή.
Το blog είναι το ημερολόγιο καταγραφής των απόψεών μας.


Όπως λοιπόν η ενοχοποίηση "συλλήβδην" για μία έκνομη πράξη ΔΕΝ ισχύει για όλους τους πολίτες στη κοινωνία μας, (για πράξεις που υποπίπτουν συμπολίτες μας), έτσι και στο blogging το "συλλήβδην" είναι φασισμός και ισοπέδωση.

Επιτέλους ας σοβαρευτούμε σε αυτό το τόπο !!! Αρκετά !!!

Νάσος.

http://piazzadelpopolo.blogspot.com

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Ροδόπη Γιώργος Πεταλωτής για τα blogs
:

«…Με την ανάπτυξη των τεχνολογιών, δημιουργούνται ζητήματα στα οποία πρέπει να απαντάμε, όπως για παράδειγμα αυτό που κινείται τελευταία με την άποψη κάποιων για περιορισμό των blogs και συναφή ζητήματα, τα οποία καλό είναι να συζητηθούν, να εκφραστούν απόψεις και να υπάρχουν κομματικές δεσμεύσεις. Το να αιτιόμαστε μόνο και να κάνουμε αντιπολίτευση, έχει και την έννοια ότι δεσμευόμαστε ως ΠΑΣΟΚ, τι θα κάνουμε εμείς όταν θα έρθουμε στην κυβέρνηση…»

Επίσης :
Και το blogging … συνεχίζεται!

==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.