Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009

Δίκτυο Γονέων: Διαπιστώσεις και προτάσεις

Την Κυριακή 8 Μαρτίου 2009 συγκεντρώθηκαν σε αίθουσα ξενοδοχείου της πόλης της Ξάνθης, γονείς, μέλη και μη, συλλόγων γονέων και κηδεμόνων. Ανάμεσά τους υπήρχαν εκπαιδευτικοί, δημόσιοι- δημοτικοί υπάλληλοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, έμποροι, ιδιωτικοί υπάλληλοι, που όλοι ενδιαφέρονται για το παρόν και το μέλλον των παιδιών τους. Τοποθετήθηκαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και προτάθηκαν λύσεις. Οι απόψεις όλων καταγράφηκαν και παρουσιάζονται παρακάτω:
Μία χώρα έχει μέλλον όταν επενδύει στη νέα γενιά. Εμείς ως γονείς και με τις όποιες δυνάμεις έχουμε στηρίζουμε τα παιδιά μας, χρειαζόμαστε όμως άμεσα και τη βοήθεια του Κράτους Πρόνοιας, του Κοινωνικού Κράτους, του Κράτους Αρωγού. Οι ευσυνείδητοι, ενεργοί πολίτες που σέβονται τον εαυτό τους, τους συνανθρώπους τους, τους νόμους, τις αξίες, τα ήθη και τα έθιμα διαπαιδαγωγούνται μέσα από την οικογένεια και μέσα από την εκπαίδευση.

Το δίκτυο γονέων είναι εδώ για να επισημάνει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γονείς, να τα συζητήσει και να προτείνει τρόπους επίλυσης αυτών.

Υπεύθυνη Δικτύου Γονέων Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ ΞΑΝΘΗΣ

Μπατζακίδου Ειρήνη Τηλ. 6937028976 e-mail: i.batzakidou@pasok.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Θέματα προς συζήτηση επόμενης συνάντησης Δικτύου Γονέων.

-Προβλήματα εφηβείας
-Επίδραση τηλεόρασης - Η/Υ
-Ασφάλεια στους δρόμους – Οδικό δίκτυο
-Ασφάλεια σε χώρους διασκέδασης
-Βρεφονηπιακοί – παιδικοί σταθμοί. Εργαλείο για την οικογένεια
-Στήριξη πολυτέκνων
-Παραβατική συμπεριφορά ανηλίκων
-Παιδεραστία
-Ανακύκλωση
-Ειδικά σχολεία

Όσοι γονείς ενδιαφέρονται μπορούν να συμμετέχουν στην διαδικασία, η οποία είναι ανοιχτή για όλους, καλώντας στο παραπάνω αριθμό τηλεφώνου.

Διαβάστε ολόκληρη τη καταχώρηση >>> εδώ <<<
==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.