Σάββατο 7 Μαρτίου 2009

Τα σκάνδαλα στην υγεία δεν έχουν τέλος!

Από τον Μάιο του 2006 μέχρι και σήμερα το ΕΚΑΒ στην βόρειο Ελλάδα κάνει λευκή απεργία-αποχή από τις δευτερογενείς διακομιδές ασθενών (εξιτήρια επανεξετάσεις, κοινωνικές μεταφορές, επιστροφές, κα).
Αποτέλεσμα της είναι η ταλαιπωρία και η μη εξυπηρέτηση των ασθενών, η μεγάλη οικονομική επιβάρυνση κυρίως των ευπαθών ομάδων όπως οι καρκινοπαθείς, οι νεφροπαθείς και όλα αυτά προς όφελος των ιδιωτών!
Οι πολλές καταγγελίες επί του θέματος οδήγησαν στο να γίνει Ε.Δ.Ε. όπου και θριάμβευσε η γαλάζια συγκάλυψη αφού «εξαφανίστηκε» μια ολόκληρη παράγραφος του πορίσματος της Ε.Δ.Ε..
Για το λόγου το αληθές, ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης κ. Λέανδρος Ρακιντζής, αφού έλαβε το Πόρισμα Ε.Δ.Ε., στάθμισε τα περιγραφόμενα στην Ε.Δ.Ε. αποδεικτικά στοιχεία και διέταξε εγγράφως (σας παραθέτουμε αυτούσιο το έγγραφο στο τέλος): Η συνέχεια στο epikairo
==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.