Τρίτη 3 Μαρτίου 2009

Η δεξιά έχει ήδη καταρτίσει στου Μαξίμου τις κομματικές επιλογές στο στράτευμα! Θέλει και «εθνική συνεννόηση»…

Το Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων (ΣΑΓΕ) συνεδριάζει σήμερα, στις 9 το πρωί, σε λίγες ώρες…
Δεδομένο ότι οι αρχηγοί μένουν ακλόνητοι…
Όμως, υπάρχουν κομματικές προαλειμμένες αποφάσεις του Μεϊμαράκη σε συνεργασία με το Μαξίμου! Οι λίστες έχουν σχηματιστεί στη Ρηγίλλης!
Βέβαια, δεν θα περιμέναμε κάτι διαφορετικό, αλλά Αρχηγός Επιτελείου, που συμμετέχει στο ΣΑΓΕ, έχει αρχίσει από προχθές να τηλεφωνεί σε ανώτατους αξιωματικούς και τους ανακοινώνει ότι αποστρατεύονται! Αυτό δεν έχει ξαναγίνει σε καμία κυβέρνηση της μεταπολίτευσης. Ναι, πάντα φτιάχνουν λίστες, προγραφές… όλες οι κυβερνήσεις, αλλά να τηλεφωνεί στους «κομμένους» αρχηγός επιτελείου…
Μήπως για να δείξει ότι δεν φταίει αυτός;
Οι λίστες έχουν ετοιμαστεί από τον Μεϊμαράκη και τον καταλληλότερο (όχι προσωπικά γιατί είναι ανίκανος ο ίδιος, αλλά από τους «συμβούλους» του).
Τραγελαφικό, αλλά συμβαίνει στο Ελλαδιστάν!
Και ο υπουργός αναπληρωτής, ο κύριος πρώην Ζαχαρέας, κάνει εκκλήσεις για «εθνική συνεννόηση» ο θεομπαίχτης!
Δώσε κατάλληλη απάντηση εσύ προσωπικά Γιώργο Παπανδρέου!
Βέβαια, εντολές της πραγματικής κυβέρνησης και του κυβερνητικού εκπροσώπου της, εκτελεί το άβουλο ζωντόβολο που μας πίνει το αίμα!

* Μ’ αυτή την αποκάλυψη πάει περίπατο ένα ακόμη επικοινωνιακό άλλοθι του καταλληλότερου, μιας και τα παπαγαλάκια του (βλέπε κάποιους στο ΠΑΣΟΚ να μιλούν για ενότητα απέναντι στην κρίση), χάνουν πόντους!

Ο σοφός λαός γνωρίζει ότι ο λύκος μόνο το μαλί αλλάζει...

==========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.