Τρίτη 10 Μαρτίου 2009

Τάτσι-Μήτσι-Κότσι !!! αλλά και το κακό συναπάντημα ?

<Τάνγκο για τέσσερεις> . . .
Ταράζει τα νερά και αλλάζει τα δεδομένα!!

Από το blog diaporon-bl

Όταν κάποτε ο μεγάλος Αργεντίνος ποιητής Ενρίκε Σάντος Ντισέπολο είχε πει για το τάνγκο ότι είναι «Μια θλιμμένη σκέψη που χορεύεται » ποτέ δεν θα φανταζόταν ότι σήμερα στην Ελλάδα η φράση θαταν τόσο επίκαιρη και περιγραφικότατη! Καθότι από χθες στις Τιβί μας υπό τον αξιαγάπητο αυτόν ρυθμόν, ακούμε.... Να γεφυρώνονται οι σχέσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη, που θα έχουν συνάντηση την Πέμπτη για να συζητήσουν όλες τις εξελίξεις. Μάλιστα την συνάντηση αυτή καλοδέχθηκαν πολλά πρωτοκλασάτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ!

Από την άλλη ο κ.Καρατζαφέρης πριν λίγες ώρες και μετά την συνάντηση του με τον Πρωθυπουργο κατέθετε δημόσια την πρόταση για συναίνεση στην αντιμετώπιση της κρίσης αφήνοντας να διαρρεύσει πρόθεση γενικότερης συνεργασίας των δύο κομμάτων αφού όπως έχει πει στο παρελθόν «είμαστε στην ίδια πολυκατοικία». Μια πρόταση που καλοδέχθηκαν πολλοί από τον χώρο της Ν.Δ μεταξύ τωξν οποίων ο υπουρ. Μεταφορών κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο υπουρ. Παιδείας κ.Σπηλιωτόπουλος ο οποίος δήλωσε ότι «η αναφορά του κ. Καραμανλή περί άκρων δεν προκρίνει και δεν αποκλείει κανέναν και ότι η ΝΔ από θέση είναι ανοικτή σε προγραμματικές συνεργασίες»....Κατόπιν αυτού ανεμένονται αναταράξεις στο πολιτικό και δημοσκοπιεστικό σκηνικό...Ίδωμεν ..Μια ευχή ότι είναι να γίνει ας γίνει για το καλό της Χώρας μας ει δυνατόν!! ...ο diaporon-bl/


Σχόλιο :

Τελικά που το είδε ο φίλος μας ο diaporon-bl το :

". . . εάν είναι δυνατόν . . . για το καλό της χώρας" ?

Στο τίτλο μας πρέπει να προσθέσουμε και μερικά που κυκλοφορούν όπως :

το "τα κάνανε πλακάκια" ή το άλλο "Μεταξύ τους Μεταξά", αυτά γιατί μας περνάνε
για δεδομένους (και ΟΧΙ προδομένους).

Το ότι προσπαθούν με το "τάτσι-μήτσι-κότσι μεταξύ τους ", να δημιουργήσουν συναίνεση ή κομματική πόλωση με ανίερη αύξηση ποσοστών του δικομματισμού ξέχασαν κάτι :

Το "έχουν γνώση οι φύλακες . . ." και του ότι "η ιστορία διδάσκει" και όποιος προσπαθεί να την επαναλάβει το μόνο που θα πετύχει είναι μια κακόγουστη παρωδία . . . Ν.Ζ.
==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.