Σάββατο 21 Μαρτίου 2009

Τατούλη Θυμήσου οι Bloggers είναι μαζί σου . . .

Για τον Πέτρο Τατούλη έχουν γραφτεί πολλά και έχουν ειπωθεί ακόμα περισσότερα...

Η χθεσινή του κίνηση όμως είναι πραγματικά εξαιρετική και άξια συγχαρητηρίων.

Ρίξτε μια ματιά >>>εδώ<<< και >>>εδώ<<<

Κατέθεσε ερώτηση στην Βουλή όπου μεταξύ άλλων ρωτά να μάθει από τον Υπ. Οικονομικών για τον τρόπο με τον οποίο "ξεπλύθηκαν" τα τιμολόγια του Alter....

Τα 'βάζει δηλαδή ευθέως με έναν καναλάρχη χωρίς να λογαριάζει το πολιτικό κόστος...

Ούτε το ΠΑΣΟΚ που γνωρίζει άριστα τη συγκεκριμένη υπόθεση τόλμησε να μιλήσει , ούτε το ΚΚΕ , ούτε ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ αλλά ούτε και ο ΛΑ.Ο.Σ...

Ένας "τρελός" ανεξάρτητος βουλευτής τόλμησε να ρωτήσει για την ασυλία που απολαμβάνουν οι μεγαλοκαναλάρχες όπως ο Κουρής.

Σχόλιο : Έχουμε ο blog διαφωνήσει με το τότε αμφιταλαντεύομενο Τατούλη. Όταν όμως έδειξε ότι έχει θάρρος οφείλουμε να τον στηρίξουμε. Είναι ο βουλευτής των ελεύθερων blogs. Τώρα που τα MME έπαψαν να τους ενδιαφέρει εμείς τώρα αποχτήσαμε ενδιαφέρον για την ανεξάντλητη και ανεξάρτητη φωνή του.

Παραμένει όμως η σιωπή του στο θέμα Τενέζου. Ελπίζω να είναι η επόμενη κινησή του.

ΝΖ
==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.