Σάββατο 28 Μαρτίου 2009

Το i-Reporter θα εχει κλειστα τα φωτα του μεχρι τις 8.30 ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΨΕΙ ΤΟΤΕ. Οχι στην απάτη.

28 March 2009


(...)Όπως εκτιμούν οι διοργανωτές περίπου ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη θα κάνουν την ίδια ακριβώς κίνηση: θα σβήσουν για μία ώρα τα φώτα. Στην Ελλάδα, όπου τη σχετική πρωτοβουλία έχουν αναλάβει το WWF Hellas, ο ΣΚΑΪ και η«Καθημερινή», η συμμετοχή φορέων και ενεργών πολιτών στο κάλεσμα ξεπέρασε κάθε προηγούμενο κατατάσσοντας τη χώρα μας στην 1η θέση της παγκόσμιας συμμετοχής. Την πρόθεσή τους να συμμετάσχουν στην συμβολική αυτή κοινή οικολογική εκστρατεία δήλωσαν περισσότεροι από 46.000 πολίτες, 437 δήμοι και κοινότητες, 1.107 επιχειρήσεις, 463 σχολεία, 315 φορείς, ενώ έχουν καταχωρηθεί περισσότερες από 100.000 εγγραφές σε blog, site και portal(...) όπως γράφει και το antinews.

Ποιός είναι ο λάκκος της...φάβας; Οπως και το...ανύπαρκτο κόμμα των οικολόγων που ο Α.Αλαφούζος(με τους υιούς του) απο τον περασμένο Οκτώβριο που το ανακάλυψε με την συμβολή της Pupblic Issue το εμφανίζει ως το...δημοφιλέστερο πολιτικό κόμμα (με περίπου 60%) και με ποσοστά άνετης εισόδου στη βουλή; Ξέρετε εσείς ποιο κόμμα είναι; Ξέρετε ποιος ειναι ο αρχηγός ή πρόεδρος ή οτιδήποτε άλλο; Γνωρίζετε οτιδήποτε απο το πρόγραμμα τους; ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ. Εαν σας πουμε για παραδειγμα οτι επικεφαλής ειναι ο Μιχ.Τρεμόπουλος και μια παρέα "συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ" απο την Θεσσαλονίκη που πατρονάρονται (η λέξη είναι επιεικής, γιατί η...σκληρή καθοδήγηση είναι ανευ προηγουμένου) απο Γερμανία(Αυστρία) και χορηγός είναι ο Αλαφούζος τι θα λέγατε; Εαν διαβάζατε το πρόγραμμα τους και βγάζατε...σπυράκια αναφυλαξίας θα επιμένατε;

Ψαρεύουν στα θολά. Ποντάρουν και παίζουν με την οικολογική μας ευαισθησία, με το γεγονός οτι ΟΛΟΙ μας θέλουμε "καθαρα απο φάρμακα τρόφιμα", αέρα αμόλυντο, νερό που θα πίνετε, σπίτι που δεν θα βρωμάει, πόλη με πράσινο και νεράκια και οχι μια κόλαση τσιμέντου, πίσσας και καυσαερίων με "κουτάκια" φυλακές που τα λέμε σπίτια.
Πρόκειται για μια παγίδα, μια καλοστημένη απάτη με χορηγό τον Αλαφούζο (για την Ελλάδα).

ΕΜΕΙΣ 8.30 με 9.30 ΘΑ ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΜΑΣ. Μέχρι τότε θα είναι σβηστά. ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΤΟΤΕ.

==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.