Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

Γελοιότητες... Mέτρα για γέλια και για κλάματα...

Toυ Χρήστου Λουτράδη Press-GR

Αν τα μέτρα του Υπουργού Δικαιοσύνης είχαν χαρακτήρα πράγματι δικαικό και άρρηκτα συνδεδεμένο με την έννοια του κράτους δικαίου , ηπλειοψηφία του υπουργικού συμβολίου θα ήταν πίσω απο τα κάγκελα αφούόχι μόνο φοράνε κουκούλα για να μην αναγκαστούν να αναλάβουν ευθύνεςαλλα΄με τις παραλείψεις τους προκαλούν σημαντικές κοινωνικέςδυστοκίες.
Έπρεπε να φτάσουμε στην γελοιοποίηση των θεσμών και της αστυνομίας για να προχωρήσουν ακόμα και στην θέσπιση μέτρων που όταν δεν προξενούν κλάμα, προκαλούν...
γέλιο. Ποινικοποιούν την Κουκούλα στιςδιαδηλώσεις την στιγμή κατά την οποία αδυνατούν να συλλάβουν τοπρόσωπο που την φοράει.
Θεσπίζουν ομάδες κρούσης την στιγμή κατά τηνοποία αφήνουν ανεκπαίδευτη και ασυντόνιστη την βασική δομή της Αστυνομίας.Επιτρέπουν να καταλύεται ο θέσμος του Πανεπιστημίου υπό το φόβο ναεφαρμόσουν τον νόμο την ίδια στιγμή που μέσα στο πανικό τουςποινικοποιούν την εξύβριση δημόσιου λειτουργού καθιστώντας τηναυξανόμενη εγκληματικότητα ζήτημα savour vivre. Φαρσοκωμοδία απο μια κυβέρνηση για κλάμματα.

==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.