Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

Συνεχίζει από το 2007 με μικροπρέπειες το μανιάτικο εναντίον του ΓΑΠ ο δήμαρχος Πειραιά...

μέσω press-gr
ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει Φασούλα...
Αρνήθηκε να δώσει δημοτική αίθουσα για να μιλήσει ο Στ. Τζουμάκας.
Κατηγορείται ότι σαμποτάρει την προσπάθεια Παπανδρέου.
Ολόκληρο το κείμενο - φωτιά


Από τον Κώστα Νικολάου

Εσωκομματικές πληγές ανοίγει λίγο από τις κρίσιμες εκλογικές μάχες που ετοιμάζεται να δώσει το ΠΑΣΟΚ, η συμπεριφορά του δημάρχου Πειραιά Παναγιώτη Φασούλα έναντι των οργανώσεων του Πειραιά.

Ο δήμαρχος Πειραιά, αρνήθηκε να παραχωρήσει την αίθουσα εκδηλώσεων του ΚΑΠΗ Νέου Φαλήρου προκειμένου να πραγματοποιήσει πολιτική ομιλία ο Στέφανος Τζουμάκας και έτσι η εκδήλωση αναβλήθηκε, προκαλώντας την οργή της τοπικής οργάνωσης Τρίτου διαμερίσματος - Καστέλλας!

Σε χθεσινοβραδινή της συνεδρίαση η οργάνωση του ΠΑΣΟΚ αποφάσισε να καταδικάσει επίσημα αυτή τη συμπεριφορά της δημοτικής αρχής Φασούλα, εκδίδοντας ανακοίνωση - καταγγελία που δημιούργησε αίσθηση, αφού καταδεικνύει το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει στο Πειραιά και την απόσταση ανάμεσα στον...
Παναγιώτη Φασούλα -που έχει εκλεγεί με τη σημαία του ΠΑΣΟΚ- και τα οργανωμένα μέλη που πασχίζουν να στηρίξουν τη νέα πορεία του Γιώργου Παπανδρέου.

Προφανώς, ο Παναγιώτης Φασούλας την ώρα που το ΠΑΣΟΚ δίνει την πιο μεγάλη πολιτική του μάχη, έχει μείνει πίσω, στην εσωκομματική διαμάχη του 2007 και αρνείται να στηρίξει την προσπάθεια του Γιώργου Παπανδρέου, γεγονός ιδιαίτερης πολιτικής σημασίας. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι τόσο ο συγκεκριμένος χώρος, όσο και άλλοι δημοτικοί χώροι, δίνονταν πάντα σε όλα τα κόμματα για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεών τους και για πρώτη φορά υπάρχει αυτή η συμπεριφορά από δημοτική αρχή - ο δήμαρχος της Ν.Δ. Χρήστος Αγραπίδης ποτέ δεν είχε αυτή την απαξιωτική στάση.

Η ανακοίνωση της οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ λέει τα εξής, απευθυνόμενη μάλιστα σε όλους τους πολίτες της περιοχής:

«Αγαπητοί συμπολίτες,
Με αυτή μας την επιστολή θα θέλαμε να εκφράσουμε δημόσια την θλίψη μας για την στάση της Δημοτικής Αρχής Πειραιά να μην μας παραχωρήσει τον χώρο του Γ2 ΚΑΠΗ στη Μυρτυδιώτισσα, ώστε να πραγματοποιήσουμε την πολιτική μας εκδήλωση με ομιλητή το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ τον Στέφανο Τζουμάκα , που είχαμε προγραμματίσει για την ερχόμενη Δευτέρα 23 Μαρτίου.
Η εκδήλωση μας δυστυχώς ματαιώνετε σε μια εποχή που ο διάλογος και η ενημέρωση είναι επιτακτική ανάγκη για τους πολίτες, καθώς η περιοχή δεν διαθέτει άλλο Δημόσιο η Δημοτικό χώρο, και παρά τις διαβεβαιώσεις μας ότι δεν θα ενοχλήσουμε τους ηλικιωμένους μιας και η εκδήλωση θα γινόταν σε ώρα μετά το τέλος της καθημερινής λειτουργίας του χώρου, και θα τον παραδίδαμε καθαρό και έτοιμο για την πρωινή του χρήση, πρακτική που σε άλλους Δήμους είναι αυτονόητη.
Επίσης θα θέλαμε να πούμε σε όλους τους συμπολίτες μας ότι για την κατάσταση που επικρατεί στην Πόλη μας, και γνωρίζουμε και άποψη έχουμε, και θα την καταθέσουμε όταν έρθει η ώρα με θάρρος και ειλικρίνεια, αναλαμβάνοντας τις όποιες ευθύνες μας αναλογούν. Τώρα όμως προέχει ο καθημερινός μας αγώνας για την ανατροπή της γκρίζας πραγματικότητας που όλοι βιώνουμε στη χώρα».


Σχόλιο :
Για όσους μας έχουν κατηγορήσει κατά καιρούς . . . ένα παλιό δημοσίευμα,
για το "Μανιάτικο Φασούλα" . . .


" . . . πολλοί σύμβουλοι του Π. Φασούλα δεν συμφωνούν με αυτήν την τακτική του δημάρχου να συνδιαλέγεται φανερά υπέρ ενός υποψηφίου . . . "

και ένα ακόμη για επιβεβαίωση :

" . . . Ο κ. Φασούλας δηλώνει ότι :
«Ο Γιώργος έχει ταυτιστεί με τη συρρίκνωση του ΠΑΣΟΚ»
ενώ σε άλλο σημείο λέει ότι :
«αν αντιλαμβανόμαστε τη διαφορετικότητα ως υπονόμευση, τότε πρέπει να αντικαταστήσουμε τη διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη με τον «Ηγεμόνα» του Μακιαβέλι». . .
"

Τώρα όσο για το σύντροφο Τζουμάκα . . . ας τον αφήσουμε για μια άλλη φορά . . .
==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.