Παρασκευή 6 Μαρτίου 2009

Τα δείπνα, μία άσχετη φωτογραφία και οι συνειρμοί . . .


Από το παρασκηνιακό ειδησεογραφικό site "parapolitika.gr", αντιγράφουμε το ρεπορτάζ :


Το δείπνο Ρουσόπουλου χθες βράδυ στη Ραφήνα.


"Στο σπίτι του Δημοτικού Συμβούλου Ραφήνας Κώστα Παλπατζή έφαγε χθες το βράδυ ο πρώην υπουργός Θόδωρος Ρουσόπουλος.

Η κινητοποίηση είχε αρχίσει εδώ και μέρες, με τον οικοδεσπότη να προσπαθεί να μαζέψει όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο για λογαριασμό του Θόδωρου.

Για άλλη μια φορά η απροθυμία των νεοδημοκρατών ήταν παραδειγματική. «Τι να μας πει ο Ρουσόπουλος» ήταν η απάντηση που έδιναν στον Παλπατζή. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο πρώην υπουργός να μιλήσει πάλι σε καμιά δεκαριά απογοητευμένους νεοδημοκράτες. Τις επόμενες μέρες αναμένεται χτύπημα από τον πολιτευτή της Ν.Δ. στο υπόλοιπο Αττικής Διονύση Παπουτσή, ο οποίος θα καλέσει όσους ενδιαφέρονται να πολιτευτούν στην συγκεκριμένη περιφέρεια να υποβληθούν σε ειδικό τεστ για να διαπιστώσουν οι πολίτες κατά πόσον γνωρίζουν τα προβλήματα της περιοχής. "

Τελικά ψάχνουμε να βρούμε τη σχέση του παραπάνω ρεπορτάζ με τη φωτογραφία.
Από εδώ ασκούμε καλόπιστη κριτική, αλλά παραπλανητικές φωτογραφίες που δημιουργούν συνειρμούς και σύγχυση ΔΕΝ χρησιμοποιούμε.

Είναι καταφανέστατο ότι η φωτογραφία εντάσσεται στο πόλεμο των δελφίνων, όπως και οι δικοί μας συνειρμοί μας οδηγούν στα θηλυκά δελφίνια.

Ν.Ζ.
==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.