Πέμπτη 16 Απριλίου 2009

Ο δικός μας ακούραστος δεν έχει τα προβλήματα του ομογάλακτού του Berlusconi με τα ΜΜΕ. Αυτός είναι τσακάλι!

- Τα τσακάλια τριγυρνούν στα συντρίμμια
- Οι λύκοι περιμένουν τις προκηρύξεις των έργων για την ανοικοδόμηση
Καταρρεύσεις
- Μπορούσε να προβλεφθεί;
- Νομίζω ότι ήταν πολύ απασχολημένoι με τις καταρρεύσεις του χρηματιστηρίου
Αν ακούτε τον Μάκη, που έχει μεγάλο «έρωτα» με τη δεξιά του Berlusconi, έχετε χάσει…
Ο δολοφονικός σεισμός στην Άκουιλα (στο «α» ο τόνος πολύγλωσσε δημοσιοκάφρε) έχει βάλει φωτιά στην Ιταλία.
Θυμίζουμε ότι ο σεισμολόγος που επακριβώς προέβλεπε που και πότε θα γίνει ο σεισμός, ήταν έτοιμος για της φυλακής τα σίδερα.
Όσο για την κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού της «Πολιτικής Προστασίας», είχαμε γράψει
Τώρα ήρθε το κερασάκι στην τούρτα από την κυβέρνηση Berlusconi και με δεδομένη την απουσία μιας αριστεράς στη Βουλή και την Γερουσία, κάνει παιχνίδι όπως γουστάρει!
Έτσι, ΛΟΓΟΚΡΙΘΗΚΕ και ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ τηλεγραφικώς από την κρατική ραδιοτηλεόραση (RAI) ο γνωστός σκιτσογράφος Vauro. Ο Vauro στην εκπομπή «Έτος Μηδέν», που συμμετέχουν πολιτικοί (κάτι σαν αυτές που προσπαθούν ν’ αντιγράψουν οι εδώ μεγαλο”δημοσιογράφοι” Χατζηνικολάου, Ευαγγελάτος, Πρετεντέρης και σια), έκανε σκίτσα με βάση τα λεγόμενα από τους συμμετέχοντες.
Στην τελευταία εκπομπή, με θέμα τον φονικό σεισμό στην Άκουιλα και την κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού, διέπραξε ΕΓΚΛΗΜΑ, εκφράζοντας με το πενάκι του την πραγματικότητα.
Λοιπόν, στη δημοκρατία τους, ναι αυτή της προοδευτικής Ευρώπης , επιτρέπεται η κριτική ως τα όρια που δεν ενοχλεί το σύστημα. Τι νομίζετε, αν τους ενοχλούσαν οι εκλογές δεν θα τις καταργούσαν; Θα εφεύρισκαν κι ένα ωραίο παραμύθι περί νέων τεχνολογιών, συμμετοχικότητας, διαβούλευσης στη «νέα εποχή» κι άλλες μ@…
Κορόιδα είναι οι αμερικανοί που το έκαναν; (Η μεγάλη απάτη: εκλογές ΗΠΑ! Ποια δημοκρατία; Στις αμερικανικές εκλογές ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ο λαός!)
Θαυμάστε στο βίντεο κι όλα τα σκίτσα που ενόχλησαν τον Berlusconi:

==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.