Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

Μάξιμος Χαρακόπουλος: Να πάρει το φραγγέλιο ο Καραμανλής...

Οι πολιτικοί που κλείνονται σε πύργους χάνουν την επαφή με τον λαό. Οι κόλακες κάνουν ζημιά στους ηγέτες.

Επιδεινώθηκε το επικοινωνιακό πρόβλημα της κυβέρνησης με Παυλόπουλο, Αντώναρο και Γκιουλέκα. Οχι στους μυστικούς δείπνους για τη διαδοχή. Τελικός κριτής για τη συνεργασία με τον ΛΑΟΣ ο λαός.

Συνέντευξη στον Ανδρέα Καψαμπέλη
"Οι πολιτικοί που είναι κλεισμένοι σε πύργους ή γυάλες, σε συνθήκες θερμοκηπίου, χάνουν την επαφή τους με την κοινωνία και περιμένουν τις δημοσκοπήσεις για να εισπράξουν μηνύματα" στέλνει το μήνυμα, με την αποκαλυπτική συνέντευξη που ακολουθεί, ο βουλευτής Λάρισας της ΝΔ Μάξιμος Χαρακόπουλος ο οποίος χωρίς περιστροφές δίνει απαντήσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση...

Ο κ. Χαρακόπουλος ζητεί από τον πρωθυπουργό "να πάρει το φραγγέλιο και να στείλει στο σπίτι τους όσους αντί να ζουν με αρχές, ζουν από τις… Αρχές προκαλώντας την κοινή γνώμη σε περίοδο ισχνών αγελάδων" και επισημαίνει με νόημα ότι "κάθε ηγέτης έχει ανάγκη αυτούς που του λένε την αλήθεια όσο πικρή και αν είναι και όχι τους κόλακες που δεν τολμούν να γίνουν δυσάρεστοι".

Κατά τον βουλευτή, εκτός από τα άλλα προβλήματα "επιδεινώθηκε το επικοινωνιακό πρόβλημα της κυβέρνησης" ενώ επαναλαμβάνει τις επικρίσεις του για επικοινωνιακό «Βατερλό» όσον αφορά την αντιμετώπιση της συζήτησης περί κόπωσης και αποχώρησης του πρωθυπουργού.

Ο Μ. Χαρακόπουλος τάσσεται κατά των πρόωρων εκλογών και στην ερώτηση για το θέμα διαδοχής στην ηγεσία της ΝΔ απαντά με νόημα ότι "όταν υπάρξει ζήτημα να είστε σίγουρος ότι θα είμαι από εκείνους που θα τοποθετηθούν στο φως της ημέρας και όχι σε μυστικούς δείπνους..."

Οσον αφορά τον ίδιο, επισημαίνει ότι θα συνεχίσει να λειτουργεί με βάση τη συνείδηση του και το πρόγραμμα της ΝΔ κι ας αποκαλείται "αντάρτης", ενώ σχετικά με τα περί συνεργασίας με τον ΛΑΟΣ σημειώνει ότι "στην πολιτική βεβαίως τελικός κριτής είναι ο λαός...". Ολόκληρη η συνέντευξη του Μ. Χαρακόπουλου, στο press-gr

==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.