Τρίτη 21 Απριλίου 2009

Τα κλωνοποιημένα παπαγαλάκια του δημοσιογραφικού Γκαιμπελισμού στην ελληνική τηλε-διαστρέβλωση

Ένα από τα παπαγαλάκια του Καραμανλή και μέχρι πρότινος του Θόδωρου Ρουσόπουλου, έπιασε δράση και στην Κομοτηνή. Ο λόγος για την δημοσιογράφο Μαριάννα Πυργιώτη, την οποία ο υπουργός μας Ευριπίδης Στυλιανίδης για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, έστειλε στην προπαγανδιστική δεξιά φυλλάδα «ο Χρόνος» να … «συνεντευξιαστεί»!
Μετά τα χλιδάτα ταξίδια του Ευριπίδη Στυλιανίδη στο Παρίσι και στο Μπορντό, η γνωστή εφημερίδα με την γνωστή αρχισυντάκτρια ξεκίνησε την υπεράσπιση του!!! Αν διαβάσετε την εισαγωγή του άρθρου της, καθώς και την συνέντευξη του υπουργού στην ίδια, θα καταλάβετε ότι πρόκειται για το ίδιο ακριβώς πράγμα!
Ίσως όμως το άρθρο της αρχισυντάκτριας και η συνέντευξη του υπουργού δεν βρήκε την απήχηση που έπρεπε. Ήταν άλλωστε μέσα στο Πάσχα… Έτσι μετά απ’ αυτό έρχεται η Μαριάννα Πυργιώτη για να μας πει όλους ότι αυτό που δεν ανέχεται είναι ο Γκαιμπελισμός, αυτό που δηλαδή, δίδαξαν καλύτερα αυτοί τα τελευταία 5 χρόνια! Δεν μας χέζεις ρε Πυργιώτη!
Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε ποιος προωθεί τον Γκαιμπελισμό στην ελληνική κοινωνία…(PIAZZAdelPOPOLO)

==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.