Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

Νίκη του ΠΑΣΟΚ βλέπουν οι Ευρωπαίοι

Νίκη στις Ευρωεκλογές με διαφορά 6 ποσοστιαίων μονάδων για το ΠΑΣΟΚ προβλέπουν στις Βρυξέλλες, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τρεις καθηγητές πανεπιστημίου, τους Simon Hix και Nick Vivyan (London School of Economics) και Michael March (Trinity College Dublin), το ποσοστό που συγκεντρώνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέρχεται στο 38%. Ακολουθεί η ΝΔ με 32%, το ΚΚΕ με 8,7%, ο ΛΑΟΣ με 8,4%, ο ΣΥΡΙΖΑ με 7,2 % και Οικολόγοι με 6%!!!
Η συγκεκριμένη έρευνα παρουσιάστηκε σε συνέντευξη Τύπου στο Διεθνές Κέντρο Τύπου των Βρυξελλών και στηρίζεται στις εθνικές δημοσκοπήσεις, με την πρόσθεση μίας σειράς παραμέτρων από τους τρεις καθηγητές. Η δημοσκόπηση υπάρχει στην ιστοσελίδα της Predict09 και αφορά όλες τις χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και μπορείτε να την δείτε >εδώ…<PIAZZAdelPOPOLO
==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.