Κυριακή 26 Απριλίου 2009

Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει (παρατήρηση αναγνώστη)

.
Στην ανάρτησή μας με θέμα:

"Η εμπειρία του ποιητή Δ.Ιατρόπουλου που μοίρασε συσσίτιο"

Αναγνώστης μας εξέφρασε τη παρακάτω ενόχληση-απορία :
andreas είπε...

Η κίνηση του τρωκτικού ήταν πράγματι εξαιρετική αλλά ρε παιδιά τόσες μέρες διαβάζω για το πόσο αθόρυβη είναι και έχω αρχίσει να ενοχλούμαι. Ειδικά με όλον αυτόν τον ανταγωνισμό με τον Δήμο Αθηναίων που όλοι κόπτονται να ξεκαθαρίσουν ποιος κάνει τι και σε πόσα νούμερα (εδώ μάλιστα ο κ. Ιατρόπουλος μας κάνει και σύγκριση ποιότητας φαγητού). Λιγος σεβασμός δεν βλάπτει

Η απάντησή μας :
nasosgr είπε...

Αγαπητέ Ανδρέα.

Θα συμφωνούσα μαζί σου εάν το "troktiko" επώνυμα (με τα προσωπικά τους ονόματα) εξαργύρωνε αυτή τη "πράγματι εξαιρετική κίνηση", όπως πολύ καλά το τοποθέτησες.

Τώρα αν το δούμε αλλιώς: πόσοι επώνυμοι bloggers και μεγαλοδημοσιογράφοι έβγαλαν από τη τσέπη του έστω και ένα ευρώ;

Εδώ βλέπουμε το Δήμαρχο Αθηναίων με λεφτά του δήμου να κάνει ελεημοσύνη. Για να ΜΗΝ πω τις κρατικές διαφημίσεις κλπ υπουργών και άλλων παραγόντων με ξένα λεφτά και τηλεμαραθώνιους.

Το ότι το επώνυμο blog "troktiko", με την ανωνυμία των μελών του προσφέρει κάθε ημέρα 500 και πλέον μερίδες φαγητού από δικά του χρήματα είναι αυτό που πρέπει να εκτιμήσουμε...αν ΟΧΙ να ντραπούμε όλοι εμείς που εύκολα λοιδορούμε τέτοιες ανθρωπιστικές πράξεις.

Με εκτίμηση στις απόψεις σου.

Νάσος.

Και με την ευκαιρία αυτή ας θυμηθούμε τα λόγια του ιστοχώρου μας:
Στους φίλους bloggers του "troktiko": αφιερώνουμε το παρακάτω Videάκι με αγάπη, γιατί πράγματι εννοούν έμπρακτα την ανθρώπινη ανάγκη.
Όλοι κρινόμαστε κάποτε . . . ΟΧΙ για τα λόγια αλλά για τις πράξεις μας.
..

"Υπάρχουν άνθρωποι που ζουν μονάχοι σαν το ξεχασμένο στάχυ
ο κόσμος γύρω άδειος κάμπος κι αυτοί στης μοναξιάς το θάμπος
σαν το ξεχασμένο στάχυ άνθρωποι μονάχοι
" (Γ.Σπανος. Γ.Καλαμιτσης.)

"ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ"

==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.