Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

Αυτόκλητος και Άθλιος Συκοφάντης ; ή καλοπληρωμένο παπαγαλάκι ;

Από χθες ένα blog άρχισε αναίτια μία απρόκλητη πολεμική στον Απεργό Πείνας Θόδωρο Τενέζο. Τα στοιχεία που παραθέτει είναι σαφώς επιχειρήματα της άλλης πλευράς και σαφώς χρειάζονται και αυτά περαιτέρω διερεύνησης.

Αν και κατά την άποψή μας η υπόθεση του Θόδωρου Τενέζου είναι πάρα πολύ απλή, εν τούτοις κάποιοι, για ευνόητους λόγους, την έχουν κάνει σύνθετη ως δαιδαλώδη.

Προσπαθούν εκτός από την ένοχη σιωπή τους, να την υποβαθμίσουν και να λασπώσουν με αήθεις τρόπους τόσο τον ίδιο όσο και τον τίμιο αγώνα του, τον οποίο αυτός επέλεξε ως το έσχατο μέσο πίεσης για να ακουστεί η φωνή του, με τίμημα την ίδια του τη ζωή.

Όσοι bloggers αποφάσισαν να τον στηρίξουν, όπως και εμείς ως "ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ", διαχωρίσαμε τα αιτήματά του και τον αγώνα πάλης του και προσπαθούμε να συγκινήσουμε τη κοινή γνώμη και μόνον για να του συμπαρασταθεί, ούτως ώστε να ακουστεί επιτέλους και η δική του φωνή από την πολιτεία.
Επί της ουσίας κανείς μας ΔΕΝ προσπάθησε να υπεισέλθει όπως και να τον αποτρέψει να επιλέξει άλλης μορφή αγώνα για το δίκαιο του.

Το θέμα για μας είναι να ακουστεί αυτή η φωνή και να λειτουργήσουν οι θεσμοθετημένες λειτουργίες (υπηρεσίες) αυτού του κράτους.

Ο εν λόγω blogger ανέπτυξε μία πολεμική εναντίων του, χωρίς να έχει εμφανίσει έως τώρα κάποιο νεώτερο στοιχείο, από ότι εμείς μέχρι τώρα γνωρίζουμε.

Οι ύβρεις και οι πιθανές κατηγορίες ή κατά το Θ. Τενέζο συκοφαντίες (πρέπει να τεκμηριωθούν για μας) και να μπορέσει ο καθένας μας να συνεκτιμήσει όλα τα στοιχεία και να τοποθετηθεί ανάλογα.

Περιμένουμε και την απαντητική επιστολή του Απεργού Πείνας για να μπορέσουμε να τοποθετηθούμε ως ιστοχώρος σε νέα βάση.

Για λόγους αρχής και δεοντολογίας, σεβασμού και αξιολόγησης στην άλλη άποψη δίνουμε τα σχετικά Links :

Κύριε Σανιδά... Ο Μήνας έχει 9 για τον Θ. Τενέζο;

Ο Απατεώνας Τενέζος Διπλάρωσε το ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Η Πανεθνική Συνδιάσκεψη του Θεόδωρου Τενέζου


Τενέζος στο BBC - Μου Πρόσφεραν €1 εκατ.

Απεργία Πείνας... My Foot... Λέμε Εμείς οι Απέξω

Σε Ποιούς Ανήκει η ΜΚΟ StopCartel;

Θεόδωρε Τενέζο Άστο για Κάποια Άλλη Ζωή

Κύριε Τενέζο η Αυτοκτονία ΔΕΝ είναι Αλτρουϊσμός

Θεόδωρος Τενέζος - Η Πρόβα Ανάστασης Απέτυχε

Και για αυτούς που ΔΕΝ ασχολήθηκαν με τον Απεργό Πείνας και συμβουλεύτηκαν το συγκεκριμένο βlog ή άλλες αντίστοιχες πηγές και πιθανόν να έχουν ενημερώσει σχετικά το πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, τους παραπέμπουμε στον τελευταίο σύνδεσμο (LInk) :

Ελληνοφρένεια... Παράτα τον Γιώργο

Στο προηγούμενο post στην Ελληνοφρένεια κοροϊδεύουν τα Ελληνικά του Παπανδρέου.
Για να μην πούμε για τρίτους και την Αγγλική τους προφορά, ρωτάμε τους μάγκες του "Ελληνοφρένεια" να μας δείξουν την προφορά την δική τους.

Πόσα λάθη θα κάνουν αν μιλήσουν δημόσια;
Το ότι ο Γιώργος έχει λίγη δυσκολία στα Ελληνικά, δεν σημαίνει πως δεν καταλαβαίνει, τι γίνεται γύρο του.

Έτσι για να εξετάζουμε τις πηγές και την άλλη άποψη.

Νάσος Ζαγγογιάννης.

==============================================================

"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.