Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

Μαθητής πυροβολεί συμμαθητές του σε σχολείο του ΟΑΕΔ

Πριν λίγο καιρό (δεν έχει περάσει μήνας) είχαμε γράψει ότι τα φαινόμενα βίας στα σχολεία που ξεκίνησαν στην Αμερική και ήρθαν και στην Ευρώπη, σύντομα θα επισκεφθούν και τη χώρα μας (Δείτε το δεύτερο σχόλιο εδώ). Δυστυχώς σήμερα δικαιωθήκαμε με τον χειρότερο τρόπο. Είχαμε γράψει συγκεκριμένα ότι "σε λιγότερο από δέκα χρόνια θα δούμε και την πρώτη αιματηρή επίθεση σε ελληνικό σχολείο". Που να φανταζόμασταν ότι η εκτίμησή μας ήταν αισιόδοξη.
Μη φανταστείτε βέβαια ότι έχουμε διορατικό χάρισμα. Απλά βλέπουμε πως εξελίσσονται τα πράγματα στα ελληνικά σχολεία...


Σήμερα λοιπόν ένας 19χρονος μαθητής μπήκε με όπλο στο σχολείο του (σχολείο του ΟΑΕΔ) και πυροβόλησε 2 συμμαθητές του, ενώ αυτοτραυματίστηκε και ο ίδιος. Το troktiko μάλιστα γράφει ότι ο χρήστης είχε δύο όπλα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που παίρνουμε από το troktiko δεν έγινε ούτε καβγάς και ο μαθητής έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε στα καλά καθούμενα στο σχολείο του ΟΑΕΔ στου Ρέντη. Όπως γίνεται στο εξωτερικό.
Ενώ μιλούσαν έβγαλε το όπλο. Ο ένας τραυματίστηκε στο χέρι, ο άλλος στο πόδι και ο τρίτος στα πλευρά. Τώρα μεταφέρονται στο γενικό Νίκαιας. Ο δράστης πυροβόλησε και περαστικό και μετά αυτοπυροβολήθηκε!
Πηγή: troktiko
==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.