Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

Γιώργο Παπανδρέου: έξι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και ο Γραμματέας της Νεολαίας στον απεργό πείνας Θ. Τενέζο

Χθες το βράδυ, μετά το τέλος των εργασιών της βουλής (22:00), έξι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ (Μάρκος Μπόλαρης, Μιχάλης Τιμοσίδης, Βασίλης Κεγκέρογλου, Δημήτρης Βαρβαρίγος, Γιάννης Αμοιρίδης και Γιώργος Πεταλωτής), μαζί με τον Κώστα Πανταζή, Γραμματέα της Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ, επισκέφθηκαν τον Θοδωρή Τενέζο, που μπήκε στην 48η ημέρα Απεργίας Πείνας.


Επιτέλους, υπάρχουν και βουλευτές που δεν είναι βολευτές και είναι πάνω απ’ όλα ΑΝΘΡΩΠΟΙ!


Πιστεύουμε ότι ήταν μια σημαντική κίνηση, που δείχνει ότι υπάρχουν εκλεγμένοι στη Βουλή, οι οποίοι δεν είναι «όμηροι» των ΜΜΕ και των συμφερόντων.


Ταυτόχρονα βλέπουμε να απουσιάζει εντελώς από το ζήτημα ο αρμόδιος «σκιώδης» υπουργός του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Χρυσοχοϊδης…

Κι όμως, ο αστυνόμος Μιχαλάκης βρίσκει χρόνο… και δεν απουσιάζει ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΛΕΠΑΡΑΘΥΡΟ, μιλάει επί παντός επιστητού, ως παγώνι που έχει «μεγάλους» στόχους…


Όλοι γνωρίζουν πως τα πολιτικά πρόσωπα που προσκαλούνται να συμμετέχουν στα παράθυρα των καναλιών, επιλέγονται από τους καναλάρχες και τους δημοσιογράφους και απορούμε…


Απορούμε πως ο κ. Χρυσοχοϊδης είναι ο «εκλεκτός» των καναλαρχών και των καρτέλ, ενώ είναι ταυτόχρονα σκιώδης υπουργός του ΠΑΣΟΚ, ακριβώς για την ανάπτυξη και τα καρτέλ…


Έτσι, για μία ακόμη φορά επισημαίνουμε αυτά τα τραγελαφικά, που πρέπει άμεσα να διορθώσει ο Γιώργος Παπανδρέου, γιατί το οφείλει στο λαό.


Πρόεδρε του ΠΑΣΟΚ, γιατί να μην είναι «σκιώδεις» υπουργοί οι βουλευτές-παλικάρια, που τόλμησαν να ενημερωθούν για τον άνθρωπο που βαδίζει ολοταχώς στο θάνατο και να είναι οι εκλεκτοί των ΜΜΕ, που χαριεντίζονται με τους υπουργούς της δεξιάς;

Εμείς θυμίζουμε ότι αυτοί που επεσκέφθησαν τον Θ. Τενέζο, δεν πλούτισαν από την πολιτική και έχουν μακρά πορεία αγώνων στο ΠΑΣΟΚ.



Μάρκος Μπόλαρης, βουλευτής Ν. Σερρών, ο άνθρωπος που δεν φοβήθηκε να δίνει καθημερινά μάχες για το σκάνδαλο Βατοπεδίου.


Μιχάλης Τιμοσίδης, βουλευτής Ν. Καβάλας, γιατρός του ΕΣΥ που δεν έχει πάρει ΠΟΤΕ φακελάκι, που έδωσε μάχες για το Βατοπέδι και που από το 1974 είναι στρατευμένος στο ΠΑΣΟΚ.


Βασίλης Κεγκέρογλου, βουλευτής Ν. Ηρακλείου, Κρητικός από την Καππαδοκία, διαμάντι για την Κρήτη, γεννημένος μαζί με το ΠΑΣΟΚ και μπροστάρης σ’ όλους τους λαϊκούς αγώνες.


Δημήτρης Βαρβαρίγος, βουλευτής Ζακύνθου, ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, σεμνός και έντιμος αγωνιστής, που τα βάζει με τα θεριά της δεξιάς στη Ζάκυνθο και κερδίζει για δεύτερη φορά τη μονοεδρική.


Γιάννης Αμοιρίδης, βουλευτής Ν. Πιερίας, ο Δήμαρχος που άφησε ιστορία στην Κατερίνη, γνώστης της Αυτοδιοίκησης και μπροστάρης στους αγώνες.



Γιώργος Πεταλωτής, βουλευτής Κομοτηνής, ως πρόεδρος του δικηγορικού Συλλόγου της πόλης ξεσκέπασε το σκάνδαλο Βατοπεδίου και προσφέρει αδιάκοπα στο κοινοβουλευτικό έργο του ΠΑΣΟΚ.


Κώστας Πανταζής, Γραμματέας της Νεολαίας, που δεν λείπει από τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις. Ο νεολαίος που ανέτρεψε την γραφειοκρατική κατάντια της Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ και τον συναντάμε σε όλες τις διαδηλώσεις.


Γιώργο Παπανδρέου, αυτοί ένιωσαν την ευθύνη να περάσουν από τον Τενέζο!


ΝΖ

==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.