Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

Η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας τίμησε τον Αντιπρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο

Για την πολυετή και πολύτιμη προσφορά του στην ελληνογερμανική φιλία και τις συνεχείς προσπάθειές του για την εμπέδωση και εμβάθυνση των ελληνογερμανικών σχέσεων, τιμήθηκε από την Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Πρόεδρος της Ελληνογερμανικής Ομάδας Φιλίας της Βουλής των Ελλήνων κ. Φίλιππος Πετσάλνικος.

Χθες το βράδυ σε ειδική εκδήλωση, παρουσία του Προέδρου της Βουλής κ. Δημήτρη Σιούφα, καθηγητών Πανεπιστημίου, ανώτατων δικαστικών λειτουργών, νομικών κ.ά., ο Πρέσβης κ. Wolfgang Schultheiss, εξ΄ονόματος του Προέδρου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας κ. Ηorst Kohler, απένειμε στον κ. Πετσάλνικο τον Μεγάλο Σταυρό με Αστέρα του Τάγματος της Αξίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.