Πέμπτη 16 Απριλίου 2009

ΠΡΟΒΕΒΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΕΝΟΙ

Βλέπουμε στα κανάλια να υπάρχει μια εμμονή με ορισμένα πρόσωπα.Δεν είναι ψυχοπαθολογικό το φαινόμενο.Είναι απλά φαινόμενο διαπλοκής.
Δηλαδή τα κανάλια έχουν αναλάβει εδώ και χρόνια να προμοτάρουν συγκεκριμένα πρόσωπα.

Σκεφτείτε,πόσες φορές όοοολα αυτά τα χρόνια τρώτε στη μάπα τις μούρες των Λοβέρδου,Αποστολάκη,Βερελή,Ευθυμίου,Συλβάνα Ράπτη;Αναφέρω αυτούς γιατί ειναι αυτοί που προβάλλουν περισσότερο.Υπάρχουν κι άλλα φυντάνια που έπονται.

Οι δε συγκεκριμένοι δεν εκπροσωπούν και αυτό που το Πασόκ σήμερα θέλει να εκφράσει μέσω του προέδρου του.
Δεν εκπροσωπούν τίποτε άλλο παρά μονον τον εαυτό τους.Κι όμως σε κάθε θέμα τσουπ αυτούς βλέπουμε.

Οι συγκεκριμένοι δε,είναι αυτοί και με τη λιγότερη κοινοβουλευτική παρουσία μέσω επερωτήσεων στη βουλή.Εχετε δει ποτέ τον Μιχάλη Καρχιμάκη;Που αν έπρεπε να δώσω βραβείο αντιπολίτευσης σ αυτόν θα το έδινα.Εχει βγάλει όλα τα μεγάλα θέματα και πάντα με στοιχεία.

Εχετε δει τον Μάρκο Μπόλαρη;Τον Φίλιππο Πετσάλνικο;Τον οποίο παρεμπιπτόντως εκτιμώ αφάνταστα.Σοβαρός πολιτικός και απ τη στιγμή δε που πλακώθηκε με τους του Μέγκα τον λάτρεψα.

Γενικά όποιον βλέπω να τη δίνει στα διαπλεκόμενα,όποιον βλέπω να κατηγορούν,να τσακώνεται μαζί τους ανεβαίνει σκάλες στην εκτίμησή μου.

Που λέτε οι συγκεκριμένοι βουλευτές και άλλοι επίσης έχουν κάνει πολλή δουλειά.Εχετε ακούσει καν να αναφέρεται το όνομά τους στα δελτία;Εχουν βγάλει θέματα και θέματα.

Κι όμως συνεχίζουν να φωνάζουν τα φερέφωνά τους στη βουλή,Λοβέρδους Αποστολάκηδες και σία.

Οι συγκεκριμένοι δε,βγαίνουν και πρώτοι βουλευτές χρόνια στην περιφέρειά τους.Μεγάλη η ευθύνη η δική μας.

Μέχρι πρότινος ψήφιζα επαρχία.Χρόνια όμως έβλεπα τον Λοβέρδο στην τηλεόραση και έλεγα,αν ψήφιζα Αθήνα θα τον ψήφιζα αυτόν.Ναι.Είχα πέσει και γω στη λούμπα.

Κάλλιο αργά παρά ποτέ.

Το Πασόκ έχει εκπρόσωπο τύπου,έχει βουλευτές που εκφράζουν την κατεύθυνση στην οποία πιστεύει ο Γιώργος Παπανδρέου.Τους βλέπετε ποτέ;Ποτέ.Η τουλάχιστον πάρα πολύ σπάνια.

Υπεύθυνη για τα οικονομικά είναι η Λούκα Κατσέλη.Την έχετε δεί ποτέ;Μόνο μια φορά νομίζω τη βγάλανε έτσι για ξεκάρφωμα.Υπεύθυνη για τα οικονομικά είναι,για το θέμα που καίει και την έχουν αποκλεισμένη.

Τα μέσα του ΔΟΛ τη θάβουν κάθε μέρα,όπως και οι Πρετεντέρηδες.

Κι όμως όσες φορές την έχω ακούσει (σε ραδιόφωνο)είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ.
Διαβασμένη,πειστική,ήρεμη,με πολιτικό πολιτισμό,με επιχειρήματα.

Ετυχε να την ακούσω και σήμερα το πρωί στον Ρίαλ.Και ήταν για μια ακόμη φορά εξαιρετική.
Μπόρεσα και το βρήκα το συγκεκριμένο απόσπασμα.Εκτός όλων των άλλων έδωσε και μια αισιοδοξία που όλοι μα όλοι μας την χρειαζόμαστε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Ενα φώς βρε παιδί μου.Μια αχτίδα.

Εν κατακλείδι,οταν σταυρώνετε ένα ψηφοδέλτιο,ανεξαρτήτως κόμματος μιλάω,προσέξτε που βάζετε τον σταυρό σας.Μην ψηφίζετε τους διαφημισμένους απ τα διαπλεκόμενα.

Ψηφίστε αυτούς που δούλεψαν πραγματικά,αυτούς που τα ΜΜΕ απέκλεισαν γιατί τους χαλανε τη μανέστρα.Αλλωστε δεν πιστεύω ότι κανείς από μας θέλει πραγματικά να τον εκπροσωπεί στη βουλή εκπρόσωπος του Μπόμπολα ή του Λαμπράκη.

Θα ήθελα να αναφέρω για μια ακόμη φορά πως όταν ο Γιώργος Παπανδρέου μιλούσε για την πράσινη ανάπτυξη,όλοι,μέσα(με συμφέροντα βέβαια από πάνω τους)πολιτικοί αντίπαλοι(λογικό,τι να περιμένεις από ανίκανους;)αλλά και πολίτες τον χλεύαζαν.
Τι πράσινη ανάπτυξη και πράσινα άλογα έλεγαν.Ομως τώρα όλος ο πλανήτης γι αυτό μιλάει.Πέραν του Ομπάμα που είναι γνωστό,η Μέρκελ όπως άκουσα τις προάλλες έλληνα επιχειρηματία που ζει στη γερμανία, για να αντιμετωπίσει την κρίση κάνει χρήση της πράσινης ανάπτυξης σε πολλούς τομείς.Κι εμείς με τόσο φως,τόση ενέργεια κοιμόμαστε ή και χλευάζουμε.Τέλος πάντων,τα πήρα πάλι,μέρα που είναι

Αυτά και καλό Πάσχα,ζεστό και οικογενειακό,με αγάπη,σας εύχομαι,αν δεν μπορέσω να ξαναγράψω πριν την Κυριακή.Αν μπορέσω θα σας ξαναευχηθώ))

Έγραψε η Kirkh
==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.