Τρίτη 14 Απριλίου 2009

Να αφήσει η κυβέρνηση τις εξυπνακίστικες απειλές και να προχωρήσει στη διαλεύκανση των σκανδάλων

Το ΠΑΣΟΚ θα αναλάβει όλες τις θεσμικές πρωτοβουλίες, ώστε να μην προχωρήσει η παραγραφή των υποθέσεων των σκανδάλων, δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος, Γιώργος Παπακωνσταντίνου και πρόσθεσε ότι στόχος είναι «ο καταλογισμός των όποιων ευθυνών υπάρχουν η δεν υπάρχουν» για όλες τις υποθέσεις των σκανδάλων.

Αναφερόμενος στην δεύτερη δικογραφία για τον Α. Παυλίδη που διαβιβάστηκε στη Βουλή, κατέστησε σαφές ότι «το ΠΑΣΟΚ θα την μελετήσει και θα προχωρήσει στις επόμενες κινήσεις σύμφωνα με το Σύνταγμα και τον Κανονισμό της Βουλής».

Κάλεσε τον κ. Αντώναρο «να αφήσει τις εξυπνακίστικες απειλές» και να αποδεχτεί την πρόταση του Κινήματος για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση της SIEMENS: «Η Εξεταστική Επιτροπή δεν είναι παραπολιτική, όπως ισχυρίζεται η κυβέρνηση, αλλά αφορά την λειτουργία των θεσμών» κατέληξε ο Γ. Παπακωνσταντίνου


==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.