Παρασκευή 17 Απριλίου 2009

H Προπαγάνδα του MEGάλου ...οι σουπιές και τα αβγά....

MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Το ΜEGA πήρε γραμμή. Πρέπει να μειώσει την δημοκοπική διαφορά του ΠΑΣΟΚ από την Ν.Δ. Οι δήθεν « βόμβες» για την SIEMENS είναι παλιές καταθέσεις. Πότε έδωσε συνέντευξη ο Σίκατσεκ; Πότε έδωσε κατάθεση η γραμματέας του Μαυρίδη; Τώρα τα έμαθε το MEGA. Όχι αλλά τώρα πρέπει να ακούγεται το όνομα του ΠΑΣΟΚ επικριτικά. Έτσι τα αφεντικά του MEGA θα έχουν πάντα αδύναμες κυβερνήσεις για να τις κάνουν ότι θέλουν.

Δεν το λέω εγώ, το λέει το stelios-kolopaido.blogspot.com

Ελπίζω να καταλαβαίνουμε όλοι γιατί το ΠΑΣΟΚ ζητά εξεταστική Επιτροπή... Ο συμψηφισμός είναι υπέρ των συμφερόντων. Δεν θέλουν ξεκάθαρο το τοπίο. Θέλουν ένα "όλοι τα παίρνουν", "όλοι ίδιοι είναι".

Edit: Μία μέρα μετά, μια πληρωμένη απάντηση από το "Λογοπλοκίες" για τους "Κατά φαντασία ρυθμιστές":
"Είναι κάτι ξεπεσμένοι και, πια, χρεοκοπημένοι παράγοντες, που στα λοίσθια της άνομης πολιτείας τους, προσπαθούν απεγνωσμένα να παίξουν τα γνωστά, από το παρελθόν, παιχνίδια τους. Μέλη της ευρύτερης συμμορίας των νταβατζήδων της δημόσιας ζωής στην Ελλάδα κι αυτοί, της συμμορίας, που κάποτε ο …νταής Καραμανλής απείλησε πως θα εξοντώσει, βλέπουν, πως, τελικά, το ξεδόντιασμά τους δεν ήρθε από τον «φούσκα» πρωθυπουργό, αλλά από κάτω : από τον κυρίαρχο λαό !"
Η συνέχεια εδώ

Έγγραφα μόλις πριν λίγες ημέρες "ετοιμαστείτε για νέο κύμα λάσπης κατά του Γιώργου..." και δεν άργησα να επαληθευτώ...

Μέσα στην απελπισία τους, το "σκυλολόι"(*) Ρηγίλλης - Κουρή - Ιωάννου Pretender (ο τελευταίος με το νέο του "πόνημα" όπου ούτε λίγο ούτε πολύ μας λέει ότι «όλοι ίδιοι είναι») ετοιμάζονται για τον τελευταίο γύρο λάσπης εναντίον του Γιώργου.

Τελευταίο γιατί βλέπουν τι γίνεται και τι τους περιμένει με πρωθυπουργό τον Παπανδρέου. Γιατί ξέρουν ότι ο Γιώργος δεν θα επαναλάβει το τεράστιο λάθος του Αντρέα το 1994 να δώσει αμνηστία στα σκάνδαλα -τότε- της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Μέσα στην απελπισία τους ένα πράγμα θέλουν: να συνδέσουν, με οποιοδήποτε τρόπο τον Παπανδρέου με το σκάνδαλο της Siemens. Κάτι να βρουν. Οτιδήποτε. Δεν βρίσκουν.
Και τι κάνουν;; Αυτό που ξέρουν καλύτερα απ' τον καθένα: εξαπολύουν βρώμα με υπονοούμενα και δια της πλάγιας οδού... Τρεπεκλή.

Μέσα στην απελπισία τους πιστεύουν ότι θα αγγίξουν τον Παπανδρέου επαναλαμβάνοντας συνέχεια ότι ο Τρεπεκλής ήταν φίλος της οικογένειας Παπανδρέου από την εποχή του Αντρέα... (

Γνωστός προπαγανδιστής που ζητά από την δικαιοσύνη να μην δειλιάσει και την κυβέρνηση να τολμήσει... τον βάφτισε και "συνεργάτη" του Γιώργου ισχυριζόμενος ψευδώς ότι έτσι τον είχε αποκαλέσει κάποτε ο Παπακωνσταντίνου... Δεν θυμάμαι ο εν λόγω "πολίτης" να ζητάει το ίδιο για το Βατοπέδι, τα ομόλογα, τις υποκλοπές και για όλα τα άλλα σκάνδαλα της Ν.Δ. ...

Εκεί έφτασαν...

Αυτοί που κατηγορούν το ΠΑΣΟΚ ότι δήθεν ποινικοποιεί την πολιτική ζωή, ποινικοποιούν την φιλία! Πετάνε λάσπη με τον κουβά, για να καταφέρουν τι; Να χάσουν με κάτω από 3% στις Ευρωεκλογές, σύμφωνα με το επικοινωνιακό "δόγμα" της Ν.Δ. ..

Τους αφιερώνω το ιστορικό πλέον κείμενο με τα "αυγά" από το Βασικό Σχολιασμό:
"Σε όσους νοσταλγούν και δεν έμαθαν τίποτα από το '65 και το '89, σε όσους προσπαθούν να αγγίξουν τον Γιώργο Παπανδρέου αμολώντας μελάνι όπως η σουπιά, σε όσους δεν έχουν ούτε το παραμικρό στοιχείο, ούτε τα... αυγά να κατηγορήσουν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για κάτι συγκεκριμένο και περιορίζονται σε υπονοούμενα και εκβιαστικά σχόλια, σε όσους - για τους δικούς τους λόγους - παίζουν με ευκολία το παιχνίδι της παραπληροφόρησης και συγκάλυψης της κυβέρνησης".
Καθώς και αυτό, ιδίως μετά το 4':35'' :

(*) ΥΓ. Γιώργος δεν θα διστάσει αν μυριστεί λαμόγια να στείλει στον αγύριστο και στα σίδερα ακόμα και τον αδελφό του. krogias
==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.