Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

H Μαριάννα Πυργιώτη για τα κλωνοποιημένα παπαγαλάκια .

.
H Μαριάννα Πυργιώτη με e-mail στο blog PIAZZAdelPOPOLO απάντησε στη ανάρτηση με θέμα:" Τα κλωνοποιημένα παπαγαλάκια του δημοσιογραφικού Γκαιμπελισμού

Αγαπητοί κύριοι,
Μια που μου στέλνετε με e-mail καθημερινά τις θέσεις σας , σας απαντώ. Παρόλο που δεν ευθύνεστε όπως γράφετε , για το περιεχόμενο του ιστολογίου σας, δεν βλάπτει να συγκρατείτε από καιρού εις καιρόν την «αγανάκτηση» σας για τα «γαλάζια παπαγαλάκια» μια που για τα ... «πράσινα» δεν είδα να έχετε αντίστοιχο ιερό μένος. Μιλώ φυσικά για τον τίτλο που είναι επιεικώς χυδαίος, όπως και για αντίστοιχα υβριστικά σχόλια αναγνωστών σας. Αν μη τι άλλο, αυτά τα ελέγχετε... Κατά τα λοιπά, η κριτική σας για τα όσα δήλωσα στην εφημερίδα «Χρόνος» ήταν αναμενόμενη και δικαιολογημένη θα έλεγα, με βάση την ιδεολογικοπολιτική σας ταυτότητα και τους στόχους που έχετε.
Με τιμή Μαριάνα Πυργιώτη

Με τη παρακάτω παρατήρηση το PIAZZAdelPOPOLO επισημαίνει:

"Οπότε αγαπητή Μαριάννα … είσαστε «παπαγάλος», έστω και γαλάζιος! Καλημέρα…"

Εμείς τι να προσθέσουμε; Αναδημοσιεύουμε και τις δύο τοποθετήσεις, σε θέματα που οφείλουμε δεοντολογικά να έχουμε όλες τις απόψεις. Αυτό επιτάσσει η ηθική μας στο σεβασμό της έκφρασης ισηγορίας σε κάθε άποψη στο δημόσιο λόγο.

Εμείς φίλοι αναγνώστες καταλάβαμε. Ελπίζουμε και εσείς να βγάλατε τα δικά σας συμπεράσματα.

Νάσος Ζαγγογιάννης

==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.