Πέμπτη 23 Απριλίου 2009

Ανακοίνωση του Υπεύθυνου Tομέα, της Οργανωτικής Ανάπτυξης, της ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ.



ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Συντρόφισσες και σύντροφοι,

Η πορεία προς τις Ευρωεκλογές απαιτεί άμεση οργανωτική και πολιτική ετοιμότητα.
Στα πλαίσια αυτά και σαν συνέχεια των προηγούμενων ανακοινώσεων εκ μέρους του τομέα Οργανωτικής Ανάπτυξης της Ν. ΠΑ.ΣΟ.Κ. ανακοινώνουμε την πρώτη δημοτική ολομέλεια για τη δημιουργία νέου δημοτικού δικτύου Νεολαίας που θα γίνει στο Δήμο Μαγούλας της Δυτικής Αττικής.

Η ολομέλεια θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24-4 και ώρα 16:00 στο δημαρχείο της Μαγούλας και υπεύθυνοι για τη διαδικασία θα είναι ο Γραμματέας του Νομαρχιακού Δικτύου Δυτικής Αττικής και εκ μέρους του τομέα το μέλος της Εθνικής Αντιπροσωπείας Μανιάτης Τάσος. Η διαδικασία θα είναι ανοικτή και κατά τη διάρκεια της θα μπορούν να εγγραφούν νέα μέλη.

Καλούνται και τα υπόλοιπα μέλη του τομέα που ανήκουν στην ευρύτερη περιοχή να παραβρεθούν έαν είναι δυνατόν στην παραπάνω ολομέλεια.

Στην ολομέλεια θα ανακοινωθεί και η ημερομηνία εκλογών για την ανάδειξη του δημοτικού δικτύου.

Τις επόμενες μέρες και μετά από συνεννόηση με τους γραμματείς των υπολοίπων νομαρχιακών δικτύων θα ανακοινωθούν και οι υπόλοιπες δημοτικές ολομέλειες για τα νομαρχιακά δίκτυα : Τρικάλων, Ημαθίας, Σερρών, Πιερίας, Λάρισας, Βόρειας Αττικής, Κορινθίας, Χανίων και Σάμου.

με εκτίμηση

Ευριβιάδης Ελευθεριάδης
υπεύθυνος τομέα Οργανωτικής Ανάπτυξης ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
μέλος Εθνικού Συμβουλίου ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Περισσότερα στο FaceBook
==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.