Πέμπτη 2 Απριλίου 2009

Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟ TROKTIKO

"Προσφορά Αγάπης" από το TROKTIKO!


Η προσφορά που θα κάνει το blog μας και δεν έχει προηγούμενο, είναι μια προσφορά ΑΓΑΠΗΣ. Είμαστε σίγουροι, ότι αυτό θα θέλατε και εσείς. Τι να το κάνει ένας το αυτοκίνητο ή ό,τι άλλο βάλουμε, αν είναι για έναν που ίσως και να μην το έχει ανάγκη; Εμείς αποφασίσαμε να κάνουμε μια άλλη προσφορά. Έτσι είμαστε στα blog. Τουλάχιστον, εδώ σίγουρα (και κάποια φιλαράκια μας). Το ίδιο θα κάνουν και οι εφημερίδες σε λίγο. Είναι ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ.

7.000 Πασχαλιάτικα γεύματα

Η πιο γενναία φετινή Πασχαλιάτικη προσφορά στο Ίδρυμα Αστέγων ήρθε από ένα blog, το TROKTIKO.BLOGSPOT.COM ! Για δεκατέσσερις ημέρες, την Μεγάλη Εβδομάδα και την Εβδομάδα του Πάσχα, το TROKTIKO προσφέρει 500 γεύματα ημερησίως, καλύπτοντας έτσι μεγάλο μέρος των αναγκών και ενισχύοντας καθοριστικά τη λειτουργία του Κέντρου Σίτισης. Τα 500 γεύματα θα διατίθενται κανονικά κάθε απόγευμα σε Έλληνες και Αλλοδαπούς συνανθρώπους μας που εξυπηρετούνται από το Κέντρο Σίτισης. Συνολικά θα διατεθούν 7.000 μερίδες, ενώ κανονικά θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο Πασχαλιάτικο εορταστικό γεύμα".

Συγχωρέστε μας αν περιμένατε κάτι καλύτερο. Εμείς μόνο αυτό απαντάμε...

Share on Facebook
Διάβασε ολόκληρο το άρθρο στο : troktiko

ΣΧΟΛΙΟ :

Η πραγματική αγάπη είναι η κοινωνική ευαισθησία στην ικανοποίηση της ανέχειας του άλλου. Είναι μία κοινωνική κίνηση ανταπόδοσης από αυτούς που έχουν σε αυτούς που τους έτυχε η συγκυρία να ΜΗΝ έχουν. Το πότε θα βρεθούμε και εμείς στη θέση τους είναι το απευκταίο και για αυτό θα πρέπει να γίνεται στη ουσία και ΟΧΙ συμβολικά.
Η κοινωνία της αλληλεγγύης είναι υποχρέωση όλων μας. Δεν είναι μόνον θρησκευτική ελεημοσύνη η κοινωνική αλληλεγγύη αλλά πολιτική πράξη συμπαράστασης.

Τα συγχαρητηριά μας trokriko και είθε η πράξη σας να βρει μιμητές.

Νάσος Ζαγγογιάνης.


==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.