Παρασκευή 3 Απριλίου 2009

Κατηγορίες για διαφθορά σε βάρος του Υπουργού Εξωτερικών του Ισραήλ

VOAnews

Israeli FM Avigdor Lieberman (file photo)
Αβιγκντόρ Λήμπερμαν
Ο νέος Υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ, Αβιγκντόρ Λήμπερμαν, αντιμετωπίζει κατηγορίες για διαφθορά, καθώς και καταιγίδα επικρίσεων για τα σχόλια του για την Ισραηλο-Παλαιστινιακή ειρηνευτική διαδικασία. Εκπρόσωπος της Ισραηλινής αστυνομίας δήλωσε ότι ο κ. Λήμπερμαν κατέθεσε επί 7 ώρες ενώπιον εισαγγελέα τη Πέμπτη λόγω καταγγελιών σε βάρος του για δωροδοκίες και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Πάντως ο Ισραηλινός Υπουργός Εξωτερικών αρνείται τις κατηγορίες σε βάρος του.

Στο μεταξύ η πρώην Υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ, Τζίπι Λίβνι, δήλωσε ότι τα σχόλια του κ. Λήμπερμαν δείχνουν ότι το Ισραήλ «δεν αποτελεί εταίρο» για την ειρήνη και ζήτησε απ’ τον πρωθυπουργό, Βενιαμίν Νετανιάχου, να αποστασιοποιηθεί από τις δηλώσεις Λήμπερμαν.


==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.