Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

Ερώτηση για το πρόστιμο στη Vodafone

ΈθνοςOnLine

Την... τύχη του προστίμου που επιβλήθηκε από το ελληνικό Δημόσιο στην εταιρεία κινητής τηλεφωνίας Vodafone για την υπόθεση των υποκλοπών, ζητούν να πληροφορηθούν με ερώτηση που κατέθεσαν χθες στη Βουλή οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Λούκα Κατσέλη, Δ. Κουσελάς, Ντ. Ρόβλιας, Ν. Σηφουνάκης, Θεοδώρα Τζάκρη και Χ. Τσιόκας.

Οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητούν από τους υπουργούς Οικονομικών, Δικαιοσύνης και Μεταφορών - Επικοινωνιών να ενημερώσουν τη Βουλή για το πότε κατεβλήθη από τη Vodafone στο ελληνικό Δημόσιο το πρόστιμο που της είχε επιβληθεί για τις υποκλοπές.

«Εάν δεν κατεβλήθη το πρόστιμο», συμπληρώνουν, «να ενημερωθεί η Βουλή για το ποιος έχει την ευθύνη, δεδομένου ότι η σχετική αίτηση αναστολής (για απαλοιφή του προστίμου) είχε απορριφθεί από το Συμβούλιο της Επικρατείας».

Επίσης ρωτούν τον τρόπο που θα ενεργήσουν τα συναρμόδια υπουργεία για την κατά προτεραιότητα και άμεση καθαρογραφή της πρόσφατης απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας σχετικά με το συγκεκριμένο πρόστιμο, ενώ ζητούν να μάθουν για τις ενέργειες στις οποίες σκοπεύουν να προβούν οι αρμόδιοι κρατικοί φορείς μετά την έκδοση της απόφασης του ΣτΕ.

Αντί Σχολίου αναδημοσιεύουμε από το PRESS-GR :

Να πώς "θάβονται" τα θέματα...

Ο Ν. Χατζηνικολάου κατηγορείται για συγκάλυψη στις υποθέσεις Vodafone και Aegean...
.
.
Την Παρασκευή ο αρχιτσάτσος, το μεγάλο γλυφτρόνι του βουτυρομπεμπέ με το Becel που διαφημίζει κάθε μέρα, τηλεφωνούσε σε παραγωγούς του Real fm. Η εντολή προήλθε από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη. "Μην πείτε τίποτα για την ακύρωση του προστίμου της Vodafone". Η είδηση δεν έπαιξε ούτε στα μονόλεπτα δελτία ειδήσεων. Ούτε φυσικά η ερώτηση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που κατέθεσαν χθες για το ίδιο θέμα. Την κατάπιαν. Τα ίδια και με την Aegean, την κρίσιμη περίοδο της εξαγοράς της Ολυμπιακής. Και οι δυο χορηγοί σε εκπομπές του Real fm. Και οι δυο διαφημίζονται και στην Real News. Δημοσιογραφία των χορηγών...

Όλα πιθανόν να έχουν μία και μοναδική εξήγηση, αρκεί κάποιοι να ανοίγουν το στοματάκι τους και όταν κάποτε . . . λιβάνιζαν.

Πρέπει να συνειδητοποιήσουν και οι λιβανίζοντες ότι τα συμφέροντα ΔΕΝ έχουν συναισθήματα. . . και όπως λέει ο σοφός λαός για τους κατέχοντες κοντή μνήμη ή ακόμη και για αυτούς που έρποντας και γλείφοντας προσπαθούν να αναρριχηθούν στα ψηλά "ρετιρέ" : "Έχει και ο καιρός γυρίσματα" !!! και "καραβοτσακίσματα" !!!

ΝΖ
==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.