Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

ΕΛΛΗΝΑΣ ο Μέγας Τελετάρχης στο πάρτυ του Αστέρα Βουλιαγμένης (4)

"Ο δικαστής πρέπει να ακούει ΟΛΕΣ τις απόψεις".
(Από τη σελίδα του δημοσιογράφου-συγγραφέα Δημήτρη Λιμπερόπουλου)

Διάφορα βίντεο αναφερόμενα στη Λεσχη Μπίλντερμπεργκ... και γενικώς στη συνωμοσία...:

Αναφορά στην Ιστορία της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ,από ποιον ιδρύθηκε,ποιος την ελέγχει σήμερα κ.α

(αριστερά)συνέντευξη Μπρεζίνσκι... (δεξιά)Ερώτηση στην κυρία Διαμαντοπούλου για την συμμετοχή της στις διαδικασίες της λέσχης Μπιλντερμπεργκ πέρυσι στην Κωνσταντινούπολη.

(αριστερά) αερολογίες ως αεροφωτογραφίες του Αστέρα Βουλιαγμένης...(δεξιά)Νεοκλής Σαρρής - Η τελική απάντηση στην κ. Ρεπούση δίνεται μέσα από την ιστορία του Κορδάτου και από τη μαρτυρία τούρκου αξιωματούχου. Μια πληροφορία που για πρώτη φορά ακούγεται από την ελληνική τηλεόραση.
Ποιοι Έλληνες και Τούρκοι πήραν μέρος στην συνάντηση της λέσχης Μπίλντερμπεργκ; Ποιοι από αυτούς φημολογείται ότι θα είναι οι επόμενοι πρωθυπουργοί;


η εξάπλωση του παγκόσμιου τραπεζικού συστήματος...(στο παραπάνω βίντεο τί έγραφε το 1920 ο Ουίνστον Τσόρτσιλ για το παγκόσμιο τραπεζικό δίκτυο)

άκουσε, δες, και μετά βγάλε -αν βγάλεις- συμπεράσματα...

όλα τα ελληνικά μέλη:

Alogoskoufis, Georgios-Carras, Costas, Director of Companies-David, George A. Chairman of the Board, Hellenic Bottling Company- Andrianopoulos, Andreas, former Minister of Culture- Argyros, Stelios, Chairman Federation of Greek Industries-Arsenis, Gerasimos, Minister of Defense-Christodoulou, Efthymios, Minister of Economic Affairs-Costopoulos, Yannis S, Chairman, Credit Bank- Couloumbis, Theodoros,Pres. Greek Foreign Policy Institute- Diamandopoulou Anna-Diamandouros, P Nikiforos; National Ombudsman-Hadjieleftheriadis, Gregory, Vice President Eletson Corporation-Karamanlis, Kostas A. Leader of the Opposition-Kranidiotis, Yannos. Alternate Minister for Foreign Affairs-Livanos, George P, Ship Owner-Lyras, John C, Vice Chairman, Union of Greek Shipowners-Manos, Stefanos, Minister of National Economy-Mitsotakis, Constantine, Prime Minister-Pangalos, Theodoros G., Minister for Foreign Affairs- Papaconstantinou, Michalis, Minister for Foreign Affairs-Papalexopoulos, Theodore, Deputy Chairman, Titan Cement Company-Papandreou, George A. Minister for Foreign Affairs-Peraticos, Michael C, Chairman, Pegasus Ocean Services-Pesmajoglou Giagos mer Minister of Foreign Affairs-Tsoukalis, Loukas, Prof, Hellenic Centre for Eur. Studies (EKEM)-Veremis, Thanos M. Professor of Political History-Vokos, Themistocles, Chairman, The Seatrade Organisation-Zombanakis, Minos, Chair, Group for International Study & Evaluation

το φαγοπότι των βολεμένων...

Διάσημοι σεφ της πολιτικής και της οικονομίας έρχονται στην Ελλάδα, για το ετήσιο συνέδριο της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, κι΄από κοντά παραμάγειροι, γκαρσόνια και τραπεζοκόμοι... Φαγοπότι, κεκλεισμένων των θυρών, και μετά αεριούχα... κι΄ανάμεσα στις μεγάλες κουτάλες της χύτρας και κάποια κουταλάκια γλυκού, μπας και βουτήξουν καμιά μπουκιά...

Από τη Πέμπτη 14 τρέχοντος οι φρουρούμενες πύλες του Αστέρα Βουλιαγμένης θα είναι κλειστές για όλους και κυρίως για τα ΜΜΕ. Για ένα τριήμερο οι εγκαταστάσεις του παραλιακού ξενοδοχείου θα είναι μόνο για το πριβέ "πάρτι" των μελών της Λέσχης.

Ισχυρές προσωπικότητες της οικονομίας (τραπεζίτες, επιχειρηματίες, πολιτικοί, στρατιωτικοί, διπλωμάτες, ακόμη και γαλαζοαίματοι) θα ανταλλάξουν απόψεις για τις διεθνείς εξελίξεις. Τόσο η ατζέντα συζήτησης όσο και τα συμπεράσματα των "βολεμένων" που συμμετέχουν στο μυστηριώδες αυτό ετήσιο συνέδριο (που γίνεται από το 1954 σε διαφορετική χώρα) θα μείνουν σφραγιδόκλειστα. Φυσικά οι συζητήσεις δεν θα γίνονται παρουσία γκαρσονιών και τραπεζοκόμων κατά τα γεύματα και τα δείπνα, αλλά κατ΄ιδίαν από τους κορυφαίους της πυραμίδας, που θα κατατοπίζουν και τη βάση, ανάμεσα στην οποία θα υπάρχουν και κάποια ελληνικά ονόματα, όπως στο παρελθόν. Ο Κίσινγκερ και ο Μπρεζίνσκι, είναι από τα ανώτερα μέλη της Λέσχης, όπως θα λέγαμε του ανωτάτου βαθμού στη Μασωνία.

Από Ελληνικής πλευράς στις συνεδριάσεις έχουν πάρει μέρος κατά καιρούς πρόσωπα του πολιτικού και επιχειρηματικού χώρου. Τις περισσότερες συμμετοχές -από τέσσερις- έχουν οι Γιώργος Παπανδρέου, Γιώργος Αλογοσκούφης και Άννα Διαμαντοπούλου. Ο πρώτος το 1995 στη Ζυρίχη ως υπουργός Παιδείας, το 1998 στη Σκοτία ως αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, το 2000 στις Βρυξέλλες ως επικεφαλής του ίδιου υπουργείου και το 2005 στο Μόναχο ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Η κα Διαμαντοπούλου κλήθηκε για πρώτη φορά το 2004 και έκτοτε δίνει το παρών, με ένα διάλειμμα το 2006. Αλλά και ο Γιώργος Αλογοσκούφης έχει τέσσερις συνεχείς παρουσίες 2005-2008 ως υπουργός Εξωτερικών.

Ακόμη έχει συμμετάσχει μία φορά και ο Κώστας Καραμανλής.

sef150 **** **** ****

Το περίεργο είναι ότι ενώ συμμετέχουν ακόμη και υπουργοί μικρών χωρών, οι κατέχοντες θέσεις-κλειδιά μεγάλων δυνάμεων σνομπάρουν το συνέδριο ή αποφεύγουν να εκτεθούν σε σχόλια, όπως αυτά:

του BBC : «Αν οι συμμετέχοντες πραγματικά συζητούν για τον καλό της ανθρωπότητας, γιατί δεν το δημοσιοποιούν;»των Financial Times: «Αν δεν αποτελεί κάποιου είδους συνωμοσία, η λέσχη Μπίλντερμπεργκ κάνει ότι μπορεί για να δώσει αυτή την εντύπωση»Σύμφωνα με το πρωτόκολλο τα 120-130 μέλη συνεδριάζουν για ένα τριήμερο απο οχτώ το πρωί ως οχτώ το βράδυ με buffet – lunch break. Για κάθε προκαθορισμένο θέμα οι βασικοί ομιλητές έχουν ένα πεντάλεπτο για να αναπτύξουν την άποψή τους και οι παρεμβάσεις των υπολοίπων δεν ξεπερνούν το δίλεπτο. Με λίγα λόγια η κοινή συνεδρίαση γίνεται για τα μάτια, αφού τα "μυαλά" της Λέσχης έχουν προαποφασίσει τα πάντα. Ίσως κάτι σπουδαίο ή σατανικό, μπορεί και μιά τρύπα στο νερό... Οι συμμετέχοντες συναντιούνται και κατά ομάδες σε σουίτες, ελεγμένες για κοριούς-μικρόφωνα, με σύνθεση προκαθορισμένη. Από την πλευρά του ελληνικού επιχειρηματικού χώρου τις περισσότερες συμμετοχές έχει ο πρόεδρος της 3ΕCoca Cola Γ. Δαυίδ που θεωρείται εκπρόσωπος της Λέσχης στην Ελλάδα και μέλος της Διαχειριστικής Επιτροπής της.Η λίστα των 112 προσκεκλημένων (BHMA Η βασίλισσα της Ολλανδίας Βεατρίκη (αριστερά), η βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία και ο πρίγκιπας του Βελγίου Φίλιππος είναι ανάμεσα στους εστεμμένους που συμμετέχουν στη σύνοδο της Λέσχης Μπίλντερμπερκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.