Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

Ο φασισμός και η φίμωση της ελεύθερης έκφρασης ΔΕΝ θα περάσει.

.
Το sibilla-gr ένα από τα πιο δημοφιλή blog του διαδικτύου εμφανίστηκε και πάλι στον αέρα της blog-όσφαιρας. Το τι έγινε είναι εύκολο να εξηγηθεί.

Εμείς τονίζουμε σε όλους αυτούς που μηχανεύονται διάφορα, ότι τέτοιες ενέργειες είναι καταδικαστέες και δημιουργούν συσπείρωση.

Αν αυτό το κατάλαβαν τώρα έχει καλώς . . . εάν δοκίμασαν αντιδράσεις . . . τους πληροφορούμε ότι έχουν ετοιμαστεί άλλα εννέα (9) sibilla-gr και μάλιστα εκτός του "ελεγχόμενου χώρου". (Λερναία Ύδρα σίβυλλα)

Ο φασισμός και η φίμωσης της ελεύθερης έκφρασης ΔΕΝ θα περάσει.

Προσωπικά εμείς ξεχνάμε το θλιβερό αυτό γεγονός που τραυματίζει την ελεύθερη έκφραση και κλονίζει τα ευαίσθητα θεμέλια της δημοκρατία μας και το αρχειοθετούμε στα λοιπά λάθη. . .της πενταετίας που διανύουμε . . . ακόμη πιο πολύ προβληματισμένοι.

Αναδημοσιεύουμε από το σίβυλλα τη τελευταία ανάρτηση :

Πέμπτη, 21 Μάϊος 2009


...ενώ το «Κονβόι της Ελπίδας» αναμένει στα στο Port Said της Αιγύπτου, για να μπει στη Γάζα ανθρωπιστική βοήθεια. Η ελληνική αντιπροσωπεία βρίσκεται με τους ευρωπαίους βουλευτές και ευρωβουλευτές στο «Κονβόι της Ελπίδας»
Δεν σταματάει να βομβαρδίζει τη Γάζα το σιωνιστικό καθεστώς του Ισραήλ. Χθες, για μια ακόμη φορά, η ισραηλινοί αεροπορία εξαπόλυσε μια σειρά αεροπορικών εξορμήσεων και βομβαρδισμών.
Βομβαρδίστηκε η ανατολική συνοικία az-Zaitun της Γάζας, τραυματίζοντας σοβαρά 4 πολίτες εκ των οποίων ένα μικρό παιδί.
Στην περιοχή Jabal al-Ris, οι ισραηλινοί βομβάρδισαν μια μικρή βιοτεχνία.
Βομβαρδισμοί πραγματοποιήθηκαν και στις ακτές της Ράφας, καταστρέφοντας ψαρόβαρκες των Παλαιστινίων.
Επίσης, βομβάρδισαν στη Νότια Γάζα, στα σύνορα με την Αίγυπτο και αυτός ο βομβαρδισμός συνδέεται άμεσα με το «Κονβόι της Ελπίδας», που πρόκειται να εισέλθει από εκείνο το σημείο στη Γάζα.


==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.