Τρίτη 5 Μαΐου 2009

Σαν σήμερα πέθανε ο απεργός πείνας Μπόμπι Σαντς, πεινασμένος για δικαιώματα

Μπόμπι Σαντς
* «Αγνοώ τη θέα της τροφής που μου βάζουν μπροστά στα μάτια μου καθημερινά. Πιστεύω ότι η υλική τροφή δεν είναι αρκετή για να ζήσει ο άνθρωπος για πάντα και με ξαλαφρώνει το γεγονός πως θα βρω υπέροχη τροφή εκεί πάνω, αν την αξίζω. Και μετά κολλάω στην τρομαχτική ιδέα ότι εκεί πάνω δεν τρώνε...».

* Από το ημερολόγιο του Μπόμπι Σαντς, του 27χρονου Ιρλανδού αγωνιστή του IRA, απεργού πείνας, που πέθανε τις 5 Μάη του 1981.

Με τον δικό μας, τον "Μπάμπη" Θ. Τενέζο ασχολείται κανένας ή είναι όλοι απασχολημένοι με τον αν ο Καρατζαφέρης έδωσε σφραγισμένο φάκελο στον Βορίδη και η Έφη Θώδη "πήρε" προς το καλύτερο ή αν η Original κατηγορεί τον Ντούσκο για το χαμένο Κύπελλο;;;

==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.