Σάββατο 16 Μαΐου 2009

Σοκ στην Ακρόπολη!

Οριστικά ενταφιάζεται η πιθανότητα να είναι εκ νέου υποψήφιοι για την επόμενη Βουλή ο κ. Θόδωρος Ρουσόπουλος και οι άλλοι λεγόμενοι «Βατοπεδινοί» βουλευτές (Γιώργος Βουλγαράκης, Πέτρος Δούκας, Ευάγγελος Μπασιάκος, Αλέξανδρος Κοντός) μετά την κίνηση του πρωθυπουργού να επιβραβεύσει με τον πλέον επίσημο τρόπο το δημοσιογράφο Γιώργο Βλάχο.

Ο πολιτικός συντάκτης του τηλεοπτικού σταθμού Alpha ήταν ένας από τους ρεπόρτερς που έλαβαν βραβείο από το ίδρυμα «Μπότση» για τα ρεπορτάζ με τα οποία αναδείχθηκαν οι σκανδαλώδεις παραχωρήσεις δημόσιας περιουσίας στη Μονή Βατοπεδίου.

«Συγχαρητήρια» του είπε ορθά κοφτά ο κ. Καραμανλής απευθυνόμενος, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο νέο μουσείο Ακροπόλεως το πρωί του Σαββάτου, συνοδευόμενος από τον υπουργό Πολιτισμού κ. Αντώνη Σαμαρά.

Επιβραβεύοντας ηθικά έναν από τους δημοσιογράφους που συνέβαλαν στην ανάδειξη της υπόθεσης Βατοπεδίου και ο οποίος συγκρούστηκε σφοδρά με τον κ. Ρουσόπουλο, ο κ. Καραμανλής έλαβε ακόμη μεγαλύτερες αποστάσεις από τα στελέχη της ΝΔ που έχουν εμπλακεί στα θεωρούμενα σκάνδαλα τα οποία εκτιμάται ότι συνέβαλαν στην πτώση της αποδοχής της ΝΔ από το εκλογικό σώμα.

Αυτά γράφει το http://www.protothema.gr/content.php?id=32259.

Σχόλιο του blackmail: Πόσα θέλεις να μας τρελάνεις μεγάλε..;;

Είναι πραγματικά απίθανος ο πρωθυπουργός μας!Και ταυτόχρονα έχει βάλει απ' ότι φαίνεται σκοπό της ζωής του να μας τρελάνει!!
Αφού δεν εξηγείται αλλιώς η κίνησή του ,να επιβραβεύσει λεκτικά και ηθικά ένα δημοσιογράφο που συνέβαλε, μαζί με άλλους ,στην αποκάλυψη του σκανδάλου της μονής Βατοπεδίου!!Του μεγαλύτερου σκανδάλου της κυβέρνησης Καραμανλή,αφού το σκάνδαλο αυτό γεννήθηκε και γιγαντώθηκε κυριολεκτικά μέσα στην αυλή του Μαξίμου!!
Αν λοιπόν δεν πρόκειται για μία κίνηση επικοινωνιακή τύπου ''mea culpa'',είναι να τρελαίνεσαι όταν βλέπεις τον πρωθυπουργό που υπέθαλπε το σκάνδαλο, να συγχαίρει
αυτούς που το αποκάλυψαν!!
Προσωπικά, το μόνο αντίστοιχο παράδειγμα που μπορούμε να βρούμε είναι ,όταν ο αρχινονός Στεφανάκος συνεχάρη τον επικεφαλής αξιωματικό της αστυνομίας τη στιγμή που συνελήφθη και του είπε,''
φίλε εσύ νίκησες κι εγώ έχασα''...!!

Σχόλιο: @blackmail συμφωνώ με τα σχόλιά σου εκτός του να "πληρώσουμε για να μας τρελάνει". Μας έχει τρελάνει εδώ και μια 10ετία . . . και μάλιστα ΔΩΡΕΑΝ, με "Σεμνότητα και Ταπεινότητα" και με τόσες άλλες παπυρολογίες . . .

ΝΖ
==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.